- 8 Чер 2025
- 38
- Нікнейм адміністратора
- Octavian
- Ваш статичний ID
- 19003
- Звʼязок з Вами
- DS: budnik1488
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я звичайно не майстер відігрувати РП, але за що аж 3 покарання? Я не розумію вашої логіки. Спочатку я відсидів 5 годин деморгану, через 9 годин мені приходить перевидача у вигляді Варну та муту на 90 хв, сьогодні бан на 10 днів. І ви це вважаєте адекватним? Мені протягом 2 днів видали 3 різні покарання. Тим паче від кого скарга... Я думаю мені не потрібно розповідати скільки людина має порушень, і вона навмисно провокує на скандальні ситуації, а потім адвокати з його фами його "дефают". Доказ тому я вже прикріпляв в своїй скарзі, додам ще тут.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
Людина сама каже що буде навмисно приходити в ПД і "валити" нас. Я не ображав особисто гравця, я просто відігрував роль бед копа, можливо невдало, але образи були ІС і направлені персонажу. Якщо чесно, такими вчинками, зникає будь яке бажання далі грати, знаючи що правосуддя тут не буде. Кожен куратор блатить свою фракцію, і нехай в мене кинуть камінь якщо я не правий. Але майте трішки совісті, я проводжу онлайн по 10 годин, веду стріми, до цього порушень не мав. А тут таке як "по пріказу" аж 2 перевидачі.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
Я хочу щоб на цю справу ще глянув Noxx, так як на мою думку це дуже неадекватно.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/854-lspd-i-19003-i-dm-nrp-cop-pg.20907/#post-65568
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан 10 днів
Octavian Все добре? (для Noxx)