Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №6847 | #2054 та #12936 | Уход від рп, ДМ, ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arni Tarantino

Козак
18 Гру 2024
97
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
#2054 та #12936
Ваш нікнейм
Arni Tarantino
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
arni_ua
Суть скарги
Хотів провести затримання, а гравець #2054 вийшов, пізніше знову зайшов та відразу вийшов, гравець #12936 почав без причини ДМ та ДБ, прошув їх наказати.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
-
-

Meyer

Cheats Hunter
Адміністратор
15 Жов 2025
1,690
Вітаю Шановний гравець!
Надайте запис з початку РП ситуації, а також вас між 2-гим і 3-тім записом пропущена хвилина, надайте пропущені фрагменти.​

Arni Tarantino

Козак
18 Гру 2024
97
Початку ситуацїї я не знайшов, та не знайшов між 2-3 записом також немає. Напевно я випадково я видалив(

Meyer

Cheats Hunter
Адміністратор
15 Жов 2025
1,690
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Гравець #2054 отримує покарання за порушення:
Загальних правил сервера: 5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.

Покарання: Demorgan - 540 хвилин.

Гравець #12939 отримує покарання за порушення:
Загальних правил сервера: 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.​
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.| WARN / Ban 1–14 днів
Пояснення: заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. Якщо хочете допомогти комусь уникнути затримання, і у вас достатньо людей для уникнення PG, ви можете під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця.
Виняток: поставка медикаментів чи боєприпасів, рейд на крайм організації, інші масові ІС процеси, де напад є логічним.

Покарання: Warn + Demorgan - 30 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі