Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andriy Blackwater

Козак
8 Чер 2025
38
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
№15501 (Також присутні в ДМ №15496 №18900)
Ваш нікнейм
Andriy Blackwater
Ваш статичний ID
19003
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
DS: budnik1488
Суть скарги
№15501 Дана особа весь вечір бігала по пд із соундпадом заважала всім грати, але менше з тим. Поки я відходив попити води, як цей "пан" просто почав мене бити у відділку. Через деякий час повернувся, і знову почав ДМ. Я його затримав, але як видно на другому епізоді, поки я писав репорт на соундпад, мене почали ДМити в ІТТ №15496 №18900 .

Прошу вас розглянути дану скаргу, і прийняти жорсткі міри. Тому що як практика показує, покарання не несуть якогось впливу на гравців, одні і ті самі особи скоюють порушення, тим самим відбивають бажання далі продовжувати гру.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
дата 28.03.2026 (1:10, 3:00)
NonRP DM\ Soundpad\ Образа

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Гравці #15501, #15496, #18900 отримують покарання за порушення:
Загальне правило серверу:
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.| WARN / Ban 1–14 днів
5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN / Ban 2-5 днів / Hardban 2-7 днів.
Покарання: Ban - 5 днів.

Гравець #15501 отримує покарання за порушення:
4.13. Заборонено використання Soundpad та інших програм для відтворення музики. | Mute 15-30 хвилин.
Покарання: Mute - 30 хвилин.

Із повагою Xtray Falles.
Приємної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі