Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

DevilMayCry

Новий гравець
25 Чер 2025
3
Нікнейм гравця
Devil Markelovani
Статичний ID гравця
19559
Ваш нікнейм
Devil Markelovani
Ваш статичний ID
19559
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Telegram: Orcs_Must_Die95
Суть скарги
вирішення данного питання
Доказ порушення з боку іншого гравця
вирішення данного питання
Дата та таймкод порушення
27/03/2026
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не відомий
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: не відомий
  3. Ваш нікнейм: Devil Markelovani
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 19559
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): telegram: Orcs_Must_Die95
  6. Суть скарги: було забране авто на штрафмайданчик з місця дозволеного для парковки, щоб забрати його треба 315000 ігрової валюти, проблема вся в тому що, поки я очікував на оновлення цін на ринку в палетто, відходив від компютера вирішити свої справи, доказів як це трапилося і хто це зробив нажаль немає, спілкувався з працівниками BSDT взяли мій номер телефону, так і нічого не вирішилося ніхто не дзвонив. але ббула ще одна людина в якої забрали також авто на штрафмайданчик, і в цій ситуації приїхали працівники BSDT забрали його від штрафмайданчику, відвезли кудись буквально 1-2хвилин привезли назад і він забрав авто і поїхав, судячи з цього вони скоріше за все спілкувалися в діскорді йому віддали кошти і все, а коли я звернувся мені сказали що нічого не знають що і як і все, і та людина яка заберала авто також мене проігнорувала... з BSDT працвників ніхто також не допоміг в вирішені данного питання, тому вже прошу вашої допомоги, зверніть увагу що нікнем невідомий, писав свій)
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): відсутнє
  8. Дата та таймкод порушення: 27.03.2026 приблизний час еваку автомобіля 20:00 - 21.15

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
349
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Ваше порушення являється ІС, для отримання покарання Гравцю який порушив та компенсації, зверніться в прокуратуру.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі