Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Lirika Li l Висновок щодо скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hesoyam338

Козак
20 Чер 2025
28
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
Chak Midnight #4005
Звʼязок з Вами
hesoyam3388 tg, 4677_
Детальний опис скарги/ситуації
Суть скарги: Неуважний розгляд вiдкату, та я не згiдний з рiшенням скарги. Я написав скаргу на правоохоронця, пiсля того як вiн зробив це в мою сторону, я получив покарання, а в його дiях, шановна Lirika Li, не побачила порушення, з чим я не згоден. Прошу переглянути мою скаргу "№778 Порушення вiд правоохоронця", не зрозумiле рiшення вiд адмiнастрацiЇ. На вiдкатi видно як правоохоронець пiдходить до машини, обходе, потiм вернувся до клубу, став прямо перед ним, побачив зброю, та почав iти вперед (на вiдео це буде чiтко видно) Також хочу скинути вiдео з його сторони, як це виглядало, в якому я просто його вбив, перед тим вiн дивився по сторонам, побачив зброю, та зайшов в iнту, але не встиг.
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=QBhcWsjpALs
Яке покарання оскаржуєте
№778 Порушення вiд правоохоронця
Переглянути, та зробити об’єктивнi висновки щодо скарги.

https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96778-%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B2i%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BE%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%86%D1%8F.19322/

Вкладення

• image.png
    image.png
    210 Кб · Перегляди: 30

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор розглянув скаргу вірно. Дана ситуація є неоднозначною, дистанція до маркера входу була малою. За таких умов будь-який рух (ліворуч чи праворуч) призвів би до автоматичного системного входу в інтер'єр. Якби у маркера було підтвердження входу, тоді це б рахувалось.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі