Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nonemik

Козак
5 Сер 2025
20
Нікнейм адміністратора
Obama Steel
Ваш статичний ID
14448
Звʼязок з Вами
ds n0name_ua_
Детальний опис скарги/ситуації
Я, гравець сервера, хочу подати звернення щодо покарання, виданого адміністратором Obama Steel (статичний ID #31019). Вважаю це покарання несправедливим та таким, що потребує перегляду.

Під час ситуації я знаходився за кермом Tank і виконував лише спостереження за обстановкою. Я не відкривав вогонь, нікого не тиснув транспортом та не вчиняв будь-яких агресивних дій, які могли б вплинути на перебіг подій або порушити правила. Фактично моя роль у цій ситуації була пасивною — я лише контролював обстановку та пересувався на техніці.

Попри це, адміністратор видав мені покарання за пунктом 1.4 правил, а саме: «Заборонено використовувати Heavy Sniper, Heavy Revolver, Sniper Rifle, Marksman Rifle, мушкет та будь-яку важку техніку. | Demorgan 60–180 хвилин». Я отримав покарання, хоча фактично не використовував техніку для атаки, не завдавав шкоди іншим гравцям та не отримував жодної переваги від її використання в бойових діях.
У зв’язку з цим прошу адміністрацію сервера уважно переглянути дану ситуацію, перевірити відеофіксацію або логи подій, а також об’єктивно оцінити мої дії. На мою думку, порушення з мого боку відсутнє, або ж воно було трактоване неправильно.

Зважаючи на витрачений час, ресурси та можливі наслідки цієї ситуації, прошу також розглянути питання компенсації в розмірі 600 000 ігрової валюти.
Посилання на докази
https://youtu.be/yNThiHsyxOY
Яке покарання оскаржуєте
1.4. Заборонено використовувати Heavy Sniper, Heavy Revolver, Sniper Rifle, Marksman Rifle, Мушкет та будь-яку важку техніку. | Demorgan 60-180 хвилин.
.

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю ще раз шановний гравець.
Адміністратор одержує дисциплінарне покарання.
Вам буде видано кошти для компенсації цього моменту, перепрошую за дії Адміністратора.
Дякую що залишаєтеся з нами!
Приємної гри!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі