Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №6219 8976 НРП Каф 23852 SK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dimka

Козак
10 Лют 2025
23
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
8976, 23852
Ваш нікнейм
Prime Yuvelir
Ваш статичний ID
2535
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
dimkxq03
Суть скарги
Спочатку 2 рази ДМ, мій друг затримав гравця 8976 за напад на держ службовся, гравець 8976 дав кьюху (https://imgur.com/a/L7RL70d), потім буквально через хвилинку цей гравець зайшов у гру і перекафаф мого друга (ЙОГО СКАРГА) і далі на відкаті видно як він з ним хвилин 5 стояв в закритій кімнаті ЛСПД
Через цих 5 хвилин як я стояв біля гравця 8976, його друг прибіг в відділок ЛСПД і відкрив вогонь в мою сторону.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:09 0:28 0:32 0:54
.

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
в мене капт любі адміні я попросив адміна щоб він це підтвердив а адмін каже що він не влазить в рп хотя минулі рази адміни влазили і мені допомогали
так як якщо в людини за 30 хвилин до капта рахується оос гравцем

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
таккож на відкаті звуку немає і хотілось щоб відкат був не ускорений а в повному виді

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
і будь ласка надайте повний відкат так як там є продовження
і покажіть від кат від госника який мене кафав і потім якго я кафнув а то хочу його відкат глянути

dimka

Козак
10 Лют 2025
23
і будь ласка надайте повний відкат так як там є продовження
і покажіть від кат від госника який мене кафав і потім якго я кафнув а то хочу його відкат глянути
відкат другого поліцейського є, відкрийте очі і побачите

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю шановний гравець!
Надайте повний відкат без прискорення відео а також зі звуком вашого мікрофону та гри протягом 12-ти годин.​

dimka

Козак
10 Лют 2025
23
Вітаю шановний гравець!
Надайте повний відкат без прискорення відео а також зі звуком вашого мікрофону та гри протягом 12-ти годин.​
там на відкаті присутні трошки не пристойні звуки, соррі, через це я звук і виключав

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
Також таймкод 3.35 він юзнув баг гри і через планшет збив анімку

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
Також я гравець в якого статик 8976 і на таймкоді 3.58 мене кафають без рп тобто взяв і накинув наручники

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
42
Також адмінстратори нехай він покажи далі відкат так як там є продовження якшо він не надасть ц ене рахується повним відкатом

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

#23852 отримує покарання за порушення:
5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації.
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.
Покарання: Warn, Warn.

#8976 отримує покарання за порушення:
4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість").
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP"
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.
Покарання: Mute - 90 хвилин, Ban - 2 дні.

#24391 отримує покарання за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.
Покарання: Demorgan - 60 хвилин.

#15119 отримує покарання за порушення:
5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch - Заборонено масове вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC причини.
Покарання: Warn.

#2535 отримує покарання за порушення:
1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено.
Покарання: Warn.

Приємної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі