Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Виправлення болю фарміл (орендодателів)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Doll Blue

Козак
11 Кві 2025
41
Ситуація:
Викладаю оголошення з орендою свого Віто за 12 тис за годину
Чувачок бере рівно на годину - через годину Віто зламаний на парковці.
Рахуємо:
+12 тис з оренди
-20 тис за евакуатор
-36 тис за ремонт на сто
Маємо -44 тис

Який мені сенс продовжувати цим займатися? Невідомо.
+враховуємо те, що є дуже велика ймовірність того, що таким можуть займатися навмисно, аби підпортити гру іншим.

Йдемо далі:
Я не можу здати в оренду своє авто поки воно зламане, питання: чому орендар може повернути авто зламаним без мінусу для себе?
Пропоную два варіанти:

1. Депозит під час взяття авто в оренду який повністю покриває майбутній ремонт. Людина плате суму яка потребується для оренди та ті самі 56 тисяч в вигляді безпекового депозиту, які або повертаються йому в випадку, коли з машиною все добре, або йдуть власнику авто, якщо машина не на ходу. (інший варіант - машина повертається власнику вже відремонтованою, депозитні кошти він не отримує, але й орендар також їх не отримує.

2. Депозит не береться, але у випадку коли на час закінчення строку оренди машина зламана - з орендаря знімаються ці кошти і далі все як в первому.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Doll Blue

Козак
11 Кві 2025
41
Або ж додам третій варіант:
Незалежно від того в якому стані був автомобіль на кінець строку оренди - він повертається власнику працюючим. Це варіант при якому жодна сторона не буде в мінусі.

Куди б ти не звернувся в реальному житті за арендою авто, з тебе в будь-якому випадку будуть вимагати:
- страховий депозит
- наявність страховки

Тобто відповідальність за стан авто завжди на тому, хто його отримує, але в цьому випадку це чомусь працює навпаки.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо вашу пропозицію до уваги та спробуємо реалізувати її в наступних оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі