Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
alexcaspian(ДС)
Суть скарги
Під час проведення процессуальних дій Генеральний Прокурор,а саме Andriy Winchester порушив канони РП,а саме.Під час видачі ліцензії на зброю(підіслано працівницю FIB),данна громадянка обманним шляхом(системно) скинула мені кошти.Без відігровки,що є порушенням правил UG 5.1.Після чого під керівництвом Генерального Прокурора,працівники FIB та LSPD затримали мене та доставили до FIB для продовження проведення процесуальних дій.Під час розмови Генеральний Прокурор почав припускати що на купюрах можливо була кров.Після чого,він почав стверджувати про те,що данні кошти були виділенні їм особисто,з його кишені.Згідно канонів РП,кошти які виділяються для перевірки мають бути виділені з бюджету GOV,також мають бути списані номера кожної купюри та документально зафіксовані. Працівниця FIB,а саме Kristina Nord #20751(людина під прикриттям) порушила КК,а саме статтю 5.10 Підкуп державних службовців(Опис: Пропозиція або передача хабаря державному службовцю з метою впливу на його рішення чи дії). Під час передачі коштів не було відіграно РП(саме передача) в правильному порядку,що знову ж таки порушує правила UG 5.1. Виходячи з данної ситуації,рахую дії Генерального Прокурора Andriy Winchester #13379 та працівниці FIB Kristina Nord #20751 вважаю не доречними(з порушенням РП відігровок,використанням службових повноважень).Ну і під час розмови ГП порушив правило UG 5.10 Втеча від RP.
Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Andriy Winchester та Kristina Nord
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:13379,20751
Ваш нікнейм:Alex Hoffman
Ваш статичний (незмінний) ID:1966
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):alexcaspian(ДС)
Суть скарги:Під час проведення процессуальних дій Генеральний Прокурор,а саме Andriy Winchester порушив канони РП,а саме.Під час видачі ліцензії на зброю(підіслано працівницю FIB),данна громадянка обманним шляхом(системно) скинула мені кошти.Без відігровки,що є порушенням правил UG 5.1.Після чого під керівництвом Генерального Прокурора,працівники FIB та LSPD затримали мене та доставили до FIB для продовження проведення процесуальних дій.Під час розмови Генеральний Прокурор почав припускати що на купюрах можливо була кров.Після чого,він почав стверджувати про те,що данні кошти були виділенні їм особисто,з його кишені.Згідно канонів РП,кошти які виділяються для перевірки мають бути виділені з бюджету GOV,також мають бути списані номера кожної купюри та документально зафіксовані. Працівниця FIB,а саме Kristina Nord #20751(людина під прикриттям) порушила КК,а саме статтю 5.10 Підкуп державних службовців(Опис: Пропозиція або передача хабаря державному службовцю з метою впливу на його рішення чи дії). Під час передачі коштів не було відіграно РП(саме передача) в правильному порядку,що знову ж таки порушує правила UG 5.1. Виходячи з данної ситуації,рахую дії Генерального Прокурора Andriy Winchester #13379 та працівниці FIB Kristina Nord #20751 вважаю не доречними(з порушенням РП відігровок,використанням службових повноважень).Ну і під час розмови ГП порушив правило UG 5.10 Втеча від RP.
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):тиць
Дата та таймкод порушення:29.12.2025
Таймкод: 19:08 Вихід ГП з гри під час РП
Також дуже велике прохання запросити повний відеодоказ у Kristina Nord #20751,так як фактично при перевірці вона мала мати повний запис з боді-камери.Хоча я більше ніж впевнений що його немає.