Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1176 Зловжевання функціоналу дм зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: #20223 #19309 #16303
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:
  3. Ваш нікнейм: Kai Castro
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4378
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Хотів пробити про планшету авто в цей момент вони заспавнили авто та кафнули мене як працівника фіб зловживанням функціоналу також був лів рп та дм зз, також в 5.15 в мене чомусь пропало хп на 0 але я бігав далі потім в моменті помер з причиною падіння
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео №1 Відео №2
  8. Дата та таймкод порушення: 29.08.2025
  9. Тайм коди:
  10. Відео№1 4.17,5.17
  11. Відео №2 0.49
Також я знаю що можливо порушив коли відкрив вогонь по людині з хевіком але я не знав що там зз та чинив самооборону, я ні в якому разі не хотів відповісти порушенням на порушення

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
481
Вітаю!

Гравець з статичним ID #19309 отримає покарання
1.7. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3 дні.

Гравець з статичним ID #16595 отримає покарання
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин

Гравець з статичним ID #20223 отримає покарання
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 120 хвилин

Приємної гри!

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, головний куратор Matthew на звʼязку. Перерозглянувши скаргу додаю такі покарання:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 30 хвилин

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі