Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 105 | LSPD or FIB | нон рп дії + дб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pasha Durov

Козак
2 Лют 2025
2
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #13662 #14038 #13255
  3. Ваш нікнейм: Pasha Durov
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #9735
  5. Суть скарги: Я стояв на даху зі своїми товаришами і тут до мене підбігає невідома людина та накинула на мене кайданки не сказавши при цьому причину та не показавши мені свого посвідчення (моїх товаришів також кафнули) Та ще цікавий факт що їх було двоє, а наскільки мені відомо в гетто можна патрулювати від чотирьох людей. Ще незадовго до цієї ситуації з нами на дахуй пару хвилин стояла адміністратор(дівчина), але її статік я не запам'ятав. Я почав тікати від цих незнайомців(бо вони не представилися переді мною) після чого один із них заДБшив мене і мене наздігнав його товариш. Що на рахунок моїх товаришів, їх кафнули та майже одразу розстріляли через це один із них опинився в КПЗ.
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/TKP2A7pVqWQ
  7. Дата та таймкод порушення: 25.02.25
    0.03- надели наручники не представились
    0.07-надели наручники на другого типа не представились
    0.19- неизвестный человек взял под руку гражданина без причины
    1.44- дб
    1.45-неизвестный человек взял под руку. можно подумать что мент но он не представился. +Ментам нельзя быть вдвоем в гетто.
    1.53-неизвестный человек посадил в машину без причины. и еще второго тоже неизвестного человека был тайзер
    2.30-не було вимоги. незнаю с кем еду в машине

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець зі статичним айді 13662 порушив правила сервера, а саме:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин

Та правила державних організацій:

3.5.1. Співробітникам FIB заборонено перебувати в гетто менше ніж у двох на одній патрульній машині.| Demorgan 30 хвилин.

Гравець з статичним айді 14038 порушив правила серверу, а саме:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин

Гравець з статичним айді 9735 порушив правила серверу, а саме:

Гравець зі статичним айді 13225 порушив правила державних організацій

3.5.1. Співробітникам FIB заборонено перебувати в гетто менше ніж у двох на одній патрульній машині.| Demorgan 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі