Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #13662 #14038 #13255
Ваш нікнейм: Pasha Durov
Ваш статичний (незмінний) ID: #9735
Суть скарги: Я стояв на даху зі своїми товаришами і тут до мене підбігає невідома людина та накинула на мене кайданки не сказавши при цьому причину та не показавши мені свого посвідчення (моїх товаришів також кафнули) Та ще цікавий факт що їх було двоє, а наскільки мені відомо в гетто можна патрулювати від чотирьох людей. Ще незадовго до цієї ситуації з нами на дахуй пару хвилин стояла адміністратор(дівчина), але її статік я не запам'ятав. Я почав тікати від цих незнайомців(бо вони не представилися переді мною) після чого один із них заДБшив мене і мене наздігнав його товариш. Що на рахунок моїх товаришів, їх кафнули та майже одразу розстріляли через це один із них опинився в КПЗ.
Дата та таймкод порушення: 25.02.25
0.03- надели наручники не представились
0.07-надели наручники на другого типа не представились
0.19- неизвестный человек взял под руку гражданина без причины
1.44- дб
1.45-неизвестный человек взял под руку. можно подумать что мент но он не представился. +Ментам нельзя быть вдвоем в гетто.
1.53-неизвестный человек посадил в машину без причины. и еще второго тоже неизвестного человека был тайзер
2.30-не було вимоги. незнаю с кем еду в машине