- 13 Сер 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- 46389 - аморал+дм, 47616 - аморал+дм, 47924 - дм, 47895 - аморал+дм
- Статичний ID гравця
- 46389 - аморал+дм, 47616 - аморал+дм, 47924 - дм, 47895 - аморал+дм
- Ваш нікнейм
- Anna Kotyk
- Ваш статичний ID
- 43102
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds - kotyktviy
- Суть скарги
- під час набору до візл нюс приїхав гравець з статичним ід - 46389, на питання про судимість відповів, що є і він знаходиться в розшуку, йому пояснили, що в такому випадку працевлаштування неможливе, на що відповів "добре, тоді привезу свого друга". Через декілька хвилин гравець з ід - 46389 привід свого друга з ід - 47616. Через неадекватну поведінку йому також було відмовлено у працевлаштуванні, на шо ці двоє почали забивати мене і мого чоловіка, керівника візл нюс Viktor Hryvnia, які проводили набір. Після забиття Віктора його добили, а наді мною почали знущатись поки я була в ноці, проговорюючи у войс чат, що вони діставали і куди сували моєму персонажу. На жаль від такого стрімкого розвитку подій і неочікуваної ситуації відкату повної ситуації немає, проте на відкаті який я додаю, ви можете побачити як гравець з ід - 47616 підтвердив свої аморальні дії після мого запитання що вони зі своїм другом робили з моїм персонажем. після цієї ситуації я увімкнула відкат і ви вже можете побачити інших представників з не найрозвинутішими інтелектуальними здібностями, які почали мене забивати знову на візл нюс та проводити аморальні дії, що зафіксовані у текстовому чаті на відкаті.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 12.09.2026 / перша ситуація близько 15:40 / друга ситуація 15:46
під час набору до візл нюс приїхав гравець з статичним ід - 46389, на питання про судимість відповів, що є і він знаходиться в розшуку, йому пояснили, що в такому випадку працевлаштування неможливе, на що відповів "добре, тоді привезу свого друга". Через декілька хвилин гравець з ід - 46389 привід свого друга з ід - 47616. Через неадекватну поведінку йому також було відмовлено у працевлаштуванні, на шо ці двоє почали забивати мене і мого чоловіка, керівника візл нюс Viktor Hryvnia, які проводили набір. Після забиття Віктора його добили, а наді мною почали знущатись поки я була в ноці, проговорюючи у войс чат, що вони діставали і куди сували моєму персонажу. На жаль від такого стрімкого розвитку подій і неочікуваної ситуації відкату повної ситуації немає, проте на відкаті який я додаю, ви можете побачити як гравець з ід - 47616 підтвердив свої аморальні дії після мого запитання що вони зі своїм другом робили з моїм персонажем. після цієї ситуації я увімкнула відкат і ви вже можете побачити інших представників з не найрозвинутішими інтелектуальними здібностями, які почали мене забивати знову на візл нюс та проводити аморальні дії, що зафіксовані у текстовому чаті на відкаті.