Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №916 Graf Drakula | #16187 | Некоректне звільнення, та навмисне перешкоджання моєму вступу до іншої фракції через особисту неприязнь лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marcus Silvero

Козак
26 Кві 2026
5
Нікнейм гравця
Graf Drakula
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Marcus Silvero
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord: velqive
Суть скарги
Скарга на лідера Weazel News.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
15.05.2026. Близько 23:00
Вітаю, шановна адміністрація. Звертаюся до вас із проханням розібратися у ситуації, що склалася між мною та лідером фракції Weazel News - Graf Drakula. Вважаю дії лідера неправомірними, упередженими та такими, що порушують правила серверу стосовно звільнення співробітників та втручання в роботу інших фракцій.

Як все відбувалось:

Я перебував у відпусці до 15.05.2026 включно.
15.05 +- о 23:00 я заздалегідь написав лідеру в особисті повідомлення, що планую звільнитися наступного дня за власним бажанням, оскільки хотів спробувати пограти за FIB (У яких 16.05 мав відбутись набір по блату).
Лідер нічого не відписав, натомість звільнив мене з причиною "Інеактив". Наголошую що я перебував у відпусці, термін якої ще не збіг, і сам ініціював звільнення ЗВБ. Звільнення з такою причиною позбавляє мене можливості подати заяву на відновлення у фракції в майбутньому.
Після мого звільнення мій близький знайоний (який був злий на те, що затримують премії) випустив в ефір інформацію про фракцію, до якого я не маю жодного відношення. (Та засуджую його дії, він вчинив не правильно, порушивши правила проекту) upd: чому я маю нести відповідальність за дії інших?.
Керуючись особистою неприязню та хибними висновками, Граф Дракула нарешті відписав мені в діскорд щось по типу "Ви пошкодуєте про це" (Детальніше на скрінах). Після чого він звязався з новим лідером фібів, щоб навмисно перекрити мені шлях до встиупу в цю організацію та сказав, що я у ЧС на 90 днів і можу навіть не старатися туди йти.
*ну типу) В причині ЧС вказано на скільки мені відомо про загальні порушення правил, тоді нехай граф надасть відповідні докази, інакше просто не понятно за що мені був виданий чорний список тим більше на максимальний срок*

Вважаю такі дії не зовсім правильними, оскільки некоректне взвільнення з причиною "Інеактив" замість "ЗВБ"(Що я сам мав написати у розділі дс каналу Weazel News "заява-на-звільнення"), а також навмисне перешкоджання моєму вступу до іншої фракції через особисту неприязнь є прямим зловживанням його посадою та зведенням особистих порахунків.

!Примітка!
Я був одразу кікнутий з дс каналу фракції, ймовірно щоб позбавити мене можливості зробити скріншоти кадрового аудиту, та моєї відпустки. Прошу перевірити логи каналу. Там чітко зафіксовано мою схвалену відпустку та звільнення з причиною "Інеактив".

Всі скріни прикріплені до жб. (Також копії на Postimage)

Вкладення

• photo_2026-05-16_16-46-00.jpg
    photo_2026-05-16_16-46-00.jpg
    205.9 Кб · Перегляди: 30
  • Снимок экрана 2026-05-16 164737.png
    Снимок экрана 2026-05-16 164737.png
    695.4 Кб · Перегляди: 31
  • Снимок экрана 2026-05-16 164750.png
    Снимок экрана 2026-05-16 164750.png
    629.4 Кб · Перегляди: 31
Останнє редагування:

Marcus Silvero

Козак
26 Кві 2026
5
UPD: При спробі поняти за що я був доданий у ЧС, я отримую ось це.
Це у нас так лідери фракцій розмовляють?

Вкладення

• Снимок экрана 2026-05-16 190610.png
    Снимок экрана 2026-05-16 190610.png
    155.8 Кб · Перегляди: 43
  • Снимок экрана 2026-05-16 190629.png
    Снимок экрана 2026-05-16 190629.png
    74.3 Кб · Перегляди: 41
Останнє редагування:

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,961
Вітаю, шановний гравеьць.
По наданих доказах від лідера організації виношу наступне рішення:
Зі сторони лідера порушень немає. Свій чорний спикос отримали за погрозуй реклами стороннього проєкту. ЧС вам знімаю, але при ще одній спробі дій, які шкодять організації ЧС буде без права на вихід.
Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі