- 6 Кві 2026
- 10
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 37127 24416
- Ваш нікнейм
- Lyshik Dodep
- Ваш статичний ID
- 36910
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Discord lyshik03
- Суть скарги
- Відразу після ВЗХ мене затримали у фойє лікарні в Сенді-Шорс, чого вони не мали права робити. Також не було чітко обумовлено статті (тайм код 1:25- 1:40), за якими мене затримують. Також було OOC в IC (тайм код 1:50- 2:05). Також працівник ФIБ навмисно затягував процесуальні дії обминаючи давав кругаля, тощо, а також неодноразово порушував правила перевезення, а саме рухався на несправному автомобілі, що буде показано у внутрішньоігровому оверлеї. Також співробітник ФІБ піднімав політичну тему, а саме, якою мовою я розмовляю(тайм код 2:50-3:08). У даному контексті це недоречно, оскільки я не проводжу жодних процесуальних дій, я вважаю це образливим. Також співробітником ФIБ було помічено побиття мене(тайм код 5:30-5:40), що є перевищенням службових повноважень, і що після цього не було запропоновано медичну допомогу. Далі мною було помічено, і що також видно на відеофіксації, незрозумілі дії з боку ФIБ, а саме, як він висловився, «я тут прибираюся»(тайм код 7:25-7:40). Що також може розцінюватися як халатнicть. Також у працівника ФIБ було помічено невідповідний жилет, який не відповідає його відділу.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 1:25- 1:40 1:50- 2:05 2:50-3:08 5:30-5:40 7:25-7:40
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 37127 24416
- Ваш нікнейм: Lyshik Dodep
- Ваш статичний (незмінний) ID:36910
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lyshik03
- Суть скарги: Відразу після ВЗХ мене затримали у фойє лікарні в Сенді-Шорс, чого вони не мали права робити. Також не було чітко обумовлено статті (тайм код 1:25- 1:40), за якими мене затримують. Також було OOC в IC (тайм код 1:50- 2:05). Також працівник ФIБ навмисно затягував процесуальні дії обминаючи давав кругаля, тощо, а також неодноразово порушував правила перевезення, а саме рухався на несправному автомобілі, що буде показано у внутрішньоігровому оверлеї. Також співробітник ФІБ піднімав політичну тему, а саме, якою мовою я розмовляю(тайм код 2:50-3:08). У даному контексті це недоречно, оскільки я не проводжу жодних процесуальних дій, я вважаю це образливим. Також співробітником ФIБ було помічено побиття мене(тайм код 5:30-5:40), що є перевищенням службових повноважень, і що після цього не було запропоновано медичну допомогу. Далі мною було помічено, і що також видно на відеофіксації, незрозумілі дії з боку ФIБ, а саме, як він висловився, «я тут прибираюся»(тайм код 7:25-7:40). Що також може розцінюватися як халатнicть. Також у працівника ФIБ було помічено невідповідний жилет, який не відповідає його відділу.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=QZX2jos-AZM
- Дата та таймкод порушення: