Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
109
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
37484
Ваш нікнейм
Boroda Borodach
Ваш статичний ID
4095
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Boroda_1994 Discord
Суть скарги
Під час перебування на хендмені я знаходився в AFK, оскільки відійшов на перекур та випити кави. Повернувшись до гри, я побачив, що гравець ID 37484 вбив мене, відкривши вогонь із транспортного засобу з приблизної відстані 12 метрів. Також якщо звернете увагу і поставите на паузу при розгляду даної скарги то ви побачете даного гравця в машині на 0:12 по 14 секунду якщо поставите на паузу !
Вважаю, що своїми діями гравець порушив правила сервера, а саме:
5.2. DM (DeathMatch) — заборонено пряме вбивство, заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю чи транспортному засобу, в якому перебуває гравець, без IC-причини та IC-діалогу.
Покарання: Demorgan 90–180 хвилин / GunBan 120–240 хвилин / WARN / Ban 1–30 днів.
Також було порушено пункт 5.14:
Забороняється вести вогонь із транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці.
Покарання: Demorgan 30–60 хвилин / WARN / Ban 3–5 днів.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів згідно з правилами сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Початок на 0:11
-

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
1,364
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #37484 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
Покарання: Demorgan - 150 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі