- 8 Гру 2024
- 31
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 23866
- Ваш нікнейм
- Ваш нікнейм: Itachi Uchiha
- Ваш статичний ID
- 2124
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- vamw99
- Суть скарги
- 29.03.2026 приблизно о 00:00 під час судної ночі біля лікарні Sandy Shores відбувалась перестрілка між гравцями. Після цього я знаходився в лікарні.
Гравець зі статичним ID 23866 (Циган) підійшов та провів обшук через взаємодію, у результаті чого повністю очистив мій інвентар (зброя, відмички та інші предмети).
Також є підозра, що подібні дії могли бути застосовані й до інших гравців у той момент.
Вважаю це порушенням правил, оскільки обшук відбувся в лікарні (безпечній зоні).
Прошу перевірити серверні логи (мій інвентар та дії гравця ID 23866), а також застосувати до даного гравця покарання відповідно до правил сервера за зловживання ігровими механіками та порушення правил.
Також прошу, за можливості, повернути втрачене майно.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- -
- Дата та таймкод порушення
- -
Нікнейм гравця:-
Статичний ID гравця:
23866
Ваш нікнейм:
Itachi Uchiha
Ваш статичний ID:
(2124)
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності:
(vamw99)
Суть скарги:
29.03.2026 приблизно о 00:00 під час судної ночі біля лікарні Sandy Shores відбувалась перестрілка між гравцями. Після цього я знаходився в лікарні.
Гравець зі статичним ID 23866 (Циган) підійшов та провів обшук через взаємодію, у результаті чого повністю очистив мій інвентар (зброя, відмички та інші предмети).
Також є підозра, що подібні дії могли бути застосовані й до інших гравців у той момент.
Вважаю це порушенням правил, оскільки обшук відбувся в лікарні (безпечній зоні).
Прошу перевірити серверні логи та вжити відповідних заходів, а також за можливості повернути втрачене майно.
Доказ порушення з боку іншого гравця:
Прошу перевірити серверні логи (мій інвентар та дії гравця ID 23866).
Скріншот/відео:
ibb.co
Дата та таймкод порушення:
29.03.2026 приблизно 00:00
Статичний ID гравця:
23866
Ваш нікнейм:
Itachi Uchiha
Ваш статичний ID:
(2124)
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності:
(vamw99)
Суть скарги:
29.03.2026 приблизно о 00:00 під час судної ночі біля лікарні Sandy Shores відбувалась перестрілка між гравцями. Після цього я знаходився в лікарні.
Прошу перевірити серверні логи та вжити відповідних заходів, а також за можливості повернути втрачене майно.
Доказ порушення з боку іншого гравця:
Прошу перевірити серверні логи (мій інвентар та дії гравця ID 23866).
Скріншот/відео:
Grand Theft Auto V 2026 03 29 00 16 hosted at ImgBB
Image Grand Theft Auto V 2026 03 29 00 16 hosted on ImgBB
Дата та таймкод порушення:
29.03.2026 приблизно 00:00