- 23 Гру 2025
- 2
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Max Prada
- Ваш статичний ID
- 31793
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- max_prada
- Суть скарги
- 5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180-360 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів / HardBan 5-30.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 19.05.2026, 23:31
Під час виконання чергового завдання з Батл Пассу до мене підбіг невідомий гравець та почав бити ножем без причин та пояснень в "Зеленій зоні", після чого я встав в лікарні.
Вважаю, що заподіяння шкоди здоровью в даній ситуації було необґрунтованою мірою, оскільки з мого боку не було агресії та будь-яка RP-взаємодія з даним гравцем була відсутня. У зв’язку з цим вважаю дії гравця #40830 порушенням п. 5.2.1. (DM in GZ).
Вважаю, що заподіяння шкоди здоровью в даній ситуації було необґрунтованою мірою, оскільки з мого боку не було агресії та будь-яка RP-взаємодія з даним гравцем була відсутня. У зв’язку з цим вважаю дії гравця #40830 порушенням п. 5.2.1. (DM in GZ).