Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №772 Вся суть держ фрак

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hesoyam338

Козак
20 Чер 2025
28
Нікнейм гравця
5587
Статичний ID гравця
5587
Ваш нікнейм
Chak Midnight
Ваш статичний ID
4005
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
aezakmi3388 - тг
Суть скарги
Суть скарги: Розповідаю детально що сталось також попрошу ретельно переглядати відео фіксацію:
Ця скарга не для того, щоб відкинути людину, я порушив правило і був покараний, але на цьому відео ви можете побачити що людина образилася взагалі ні на що, потім пішла в клуб, забагала людину, вона не знаючи що не можна виходити в наручниках, полетів на годину в деморган, мене відкидають на 3 години, а атб охоронець сидить довольний, залив скаргу i бiгає довольний, пише комент "впевнений не перше порушення у гравця", я порушую тільки на те, коли люди самі роблять повну дiч, оскільки не люблю форуми і тд, задумайтеся над тим адміністрація, щоб заливали скарги такого формату не по 10 секунд, а по 2-3 хвилини, щоб бачили всю ситуацію. айдi 5587 буде терпiти тепер, а я вiдлiтати за дм. Гарного дня
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
все вiдео
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: я
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: я
  3. Ваш нікнейм: Chak Midnight
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4005
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): aezakmi3388 - тг
  6. Суть скарги: Розповідаю детально що сталось також попрошу ретельно переглядати відео фіксацію:
    Ця скарга не для того, щоб відкинути людину, я порушив правило і був покараний, але на цьому відео ви можете побачити що людина образилася взагалі ні на що, потім пішла в клуб, забагала людину, вона не знаючи що не можна виходити в наручниках, полетів на годину в деморган, мене відкидають на 3 години, а атб охоронець сидить довольний, залив скаргу i нюхає сраку бомжiв, без негатива, пише комент "впевнений не перше порушення у гравця", я порушую тільки на те, коли люди самі роблять повну дiч, оскільки не люблю форуми і тд, задумайтеся над тим адміністрація, щоб заливали скарги такого формату не по 10 секунд, а по 2-3 хвилини, щоб бачили всю ситуацію. айдi 5587 буде терпiти тепер, а я вiдлiтати за дм. Гарного дня

7. https://youtu.be/q_QxvPUy58E

hesoyam338

Козак
20 Чер 2025
28
снимите варн хотя бы, по максималке 180 и варн дали, будьте людьми

Lirika Li

Куратор
14 Гру 2024
111
Вітаю, шановний гравець!

Недостатньо доказів для розгляду скарги та вирізані 2 хвилини в ситуації.
Також заборонено оформлювати скарги від 3-го лиця.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі