- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- -
- Ваш нікнейм
- -
- Ваш статичний ID
- -
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- -
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- -
- Дата та таймкод порушення
- -
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 35853
- Ваш нікнейм: Hanori Barrington
- Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1 ds
- Суть скарги: Розповідаю детально що сталось також попрошу ретельно переглядати відео фіксацію:
Патрулювавши з моїм напарником наткнулись на людину зі зброєю яка порушує 8.13 кримінального кодексу а саме носіння зброї у відкритому вигляді. тайм код: 00:06 після чого кафнувши людину почав невеликі проц дії коли садив у авто воно посадилось чогось на скутер до людини (ми там все вирішили все ок) після чого зачитавши міранду по порядку проц дій я повіз до ІТТ LSPD почав проводити проц дії уже там: тайм код: 02:08
що було далі: гравець почав ігнорувати мої прохання показати свій бейджик так як він являвся держ службовцем (засекречена особа) але він просто ігнорував. мною було рішення написати тікет адміністратору так як людина просто стояла і мовчала ( у мене таке вперше не знав що робити ) тайм код: 04:21
що було далі: ( мене крашнуло але у мене було 5 хв щоб перезайти і я встиг) далі я почав відігравати рп " дістану латиксні рукавички почну шукати бейджик громадянина" у відповідь тиша... (в той момент слідкував адміністратор) тайм код: 09:34
що було далі: гравець почав відігравати у /me /do такі речі як: "визивай гов старших" у /me /do після того я далі продовжую відігравати РП що шукаю його бейджик тайм код: 10:35
що було далі: о 20:48 пише у міжфракційну рацію директор USSS: LSPD на зв'язок ( я тоді не придав цьому значення думав щось інше але ні) ) і в той момент я досі чекав коли затриманий відіграє свій бейджик spoiler: але я так і цього не дочекався.
що було далі: затриманий відіграв у /me /do " Бейджик в правом задньом карманы" тайм код: 10:56
що було далі: я написав у тікеті що у гравця не правильні відігровки тайм код сразу після 10:57
що було далі: я рішив відіграти РП що почав шукати його бейджик у кармані та знайшов його після чого почав уважно дивитись на нього " у цей момент я очікував що він відкине свій бейджик тайм код: 11:18 але ні" сталось інше: о тайм коді: 11:24 у рацію між фракційну пише директор USSS що він має інформацію про затримання його спів робітника а саме йдеця про саме мого затриманого. що було далі:
о тайм коді: 12:30 приїжджає цей директор USSS та підходить до нашого кабінету.
що було далі: у чаті затриманий знову відіграє /me /do а саме "почекай" та "альфыйською не можу д"
що було далі: цей директор USSS почав казати що він його начальство хоча я нікого не визивав тайм код: 12:36
що було далі: затриманий знову відіграє РП у /me /do "открити дискорд"
що було далі: я рішив поцікавитись як він дізнався що я затримав його співробітника так як спів робітник був прикований наручниками до стільця тайм код: 12:56 і після цього директор USSS замовк але сказав що: працівники бачили що я затримав його + тайм код: 13:59 я йому кажу а чи є відео фіксація того що вам це дійсно сказали і що я чую? ні немає
що було далі: гравця покарали деморганом (затриманого) 5.1 ЗП тайм код: 13:00
що було далі: після 20 хвилин затриманого випускають з деморгана під придлогом "повернення у проц дії" тим ж адміністраторм
тепер питання:
1. чому після 20 хв повернули у проц дії? - 2. Чому не повідомили мене що проц дії будуть продовжені адже я являюсь ініціатором затримання
3. як директор дізнався що я затримав його співробітника? ( але там вже вияснилось що по МГ інфі) ( обговорено з нашим куратором) - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене ( але попрошу ретельно дивитись відкат можливо щось пропустив )
- Дата та таймкод порушення: тайм коди вказані у самій скарзі а дата: 06.03.2026