Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7549 | #36182 | Образи NON RP | #18427 | DM | #31342 | NON RP |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andriy Anbu

Козак
25 Січ 2026
38
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
36182 18427 31342
Ваш нікнейм
Andriy Anbu
Ваш статичний ID
8115
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
andre1994221140
Суть скарги
виїжав на патрулювання як тут людина спричинила ДТП та почали мене обзивати я вибіг з машини приказав йому вийти з автомобіля та почалась перестрілка я його поранив підбіг його друг і підняв і почав з ним тікати за що його було поранено коли їх було поранено вони писали в чат що заборонено правилами РП проекту там впринцепі на боді камері все видно
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
там з самого початку все видно
DM

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,615
Вітаю, Шановний гравець!
На розгляді.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,615
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #8115 отримує покарання за порушення:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

Покарання: Ban - 5 днів + Demorgan - 180 хвилин.

Гравець #36182 отримує покарання за порушення:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15-30 хвилин.
4.4. Заборонено спамити або флудити повідомленнями чи текстом у будь-яких текстових чатах, що може заважати нормальному спілкуванню та ігровому процесу. | Mute 10-60 хвилин.
4.10. Забороняється реклама сторонніх ресурсів, проєктів або будь-якої інформації, що не має прямого стосунку до UKRAINE GTA / UKRAINE GTA 5. | HardBan 1-30 днів / Permban.

Покарання: Demorgan - 60 хвилин + Mute - 90 хвилин + HardBan - 15 днів.

Гравець #28055 отримує покарання за порушення:

4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15-30 хвилин.

Покарання: Mute - 30 хвилин.

Гравець #18427 отримує покарання за порушення:

5.28. Заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. | WARN / Ban 1–14 днів

Покарання: Warn.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі