Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7528 | Akio Meyer | Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yan_Buzukov

Козак
6 Бер 2025
4
Нікнейм адміністратора
: Akio Meyer
Ваш статичний ID
15246
Звʼязок з Вами
@Ispanec2134
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю. Отримав покарання у вигляді Warn за скаргою №7528 через використання російської мови. Прошу переглянути рішення та змінити покарання на більш лояльне, враховуючи наступне:
  1. Професійне виконання обов'язків: На відео видно, що затримання за носіння маски було проведено мною повністю згідно з законом та Статутом. Я діяв професійно, не порушуючи ігрову логіку (RP). Моя помилка стосувалася виключно мови спілкування в емоційний момент.
  2. Особиста трагедія та стрес: Того дня я перебував у дуже важкому стані, оскільки грав після відвідування кладовища (був день народження моєї покійної мами). Через цей біль та постійні провокації затриманих, які кричали про "мову окупантів", я емоційно не втримався і мимоволі перейшов на мову, якою спілкуюся в побуті.
  3. Походження та середовище: Я сам із Харкова, зараз перебуваю в Полтаві. Багато моїх знайомих військових, які зараз у Покровську, спілкуються російською, тому в стані сильного стресу я підсвідомо обрав цю мову. Це не була неповага до правил, а наслідок емоційного виснаження.
  4. Скарга від третьої особи: Відео подано людиною, яка не була учасником ситуації, тому на ньому не зафіксовано повний контекст того, як мене провокували до початку запису.
Я щиро вибачаюся за порушення мовного регламенту та обіцяю надалі використовувати лише державну мову. Оскільки всі мої ігрові дії були вірними, а це моє перше порушення, прошу змінити Warn на Мут або Догану, щоб я міг продовжити службу в поліції.
Посилання на докази
https://youtu.be/AmtLio3rUu8?si=oS3B8lSNiV1B6KHq
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967528-%D0%97%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%96%D0%BD%D1%88%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%83-422.22224/
Форма подачі скарги:

Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
Особистий нікнейм / статичне ід: Yan Buzukov 15246
Контакт для швидкого зв'язку з Вами (Telegram, Discord): @Ispanec2134
Суть скарги:
Вітаю. Отримав покарання у вигляді Warn за скаргою №7528 через використання російської мови. Прошу переглянути рішення та змінити його на більш лояльне, враховуючи наступні обставини:
  1. Професійність дій: На відео чітко видно, що затримання за носіння маски було проведено мною повністю згідно з законом. Я діяв професійно, не порушуючи жодної ігрової логіки (RP). Моя помилка була лише в мові спілкування в емоційний момент.
  2. Особиста трагедія та емоційний стан: Того дня я був у дуже важкому стані, оскільки грав після відвідування кладовища (день народження моєї покійної мами). Біль від втрати разом із провокаціями затриманих, які кричали про "мову окупантів", призвели до емоційного виснаження.
  3. Фактор походження та середовища: Я сам із Харкова, зараз перебуваю в Полтаві. У моєму оточенні багато військових, які зараз перебувають у Покровську та на інших ділянках фронту. Багато з них у побуті та навіть у бою спілкуються російською, але при цьому вони є справжніми патріотами та захисниками України (1:13).Ще з часів АТО багато наших захисників (як бійці 93-ї бригади на відео з передової) спілкуються російською, але при цьому вони є справжніми патріотами, які захищають Україну зі зброєю в руках Навіть тоді, у найтемніші часи АТО та під час виходу з Іловайська, наші захисники часто розмовляли цією мовою, але це не заважало їм бути героями та патріотами України. Для мене мова в той момент була лише засобом комунікації в стресі, а не виявом неповаги до правил проекту.
  4. Скарга від третьої особи: Відео подано людиною, яка не була учасником ситуації, тому на ньому не зафіксовано повний контекст провокацій, які відбувалися до початку запису.
Я щиро вибачаюся за порушення регламенту. Я поважаю правила UKRAINE GTA 5 і хочу надалі служити в поліції. Оскільки я не допустив помилок у процесуальних діях, а це моє перше порушення, прошу змінити Warn на Мут або Догану.
Я щиро перепрошую за порушення регламенту проекту. Це моє перше серйозне порушення, і я дуже хочу продовжувати службу в лавах поліції. Прошу адміністрацію виявити людяність та замінити Warn на Мут або Догану, враховуючи мою особисту ситуацію та те, що я намагаюся бути сумлінним гравцем.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/AmtLio3rUu8?si=2tAvOCgWBQ3dS6NK
Дата видачі покарання: 07.05.2026

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На перший раз покарання буде знято, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі