- 6 Бер 2025
- 4
- Нікнейм адміністратора
- : Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 15246
- Звʼязок з Вами
- @Ispanec2134
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю. Отримав покарання у вигляді Warn за скаргою №7528 через використання російської мови. Прошу переглянути рішення та змінити покарання на більш лояльне, враховуючи наступне:
- Професійне виконання обов'язків: На відео видно, що затримання за носіння маски було проведено мною повністю згідно з законом та Статутом. Я діяв професійно, не порушуючи ігрову логіку (RP). Моя помилка стосувалася виключно мови спілкування в емоційний момент.
- Особиста трагедія та стрес: Того дня я перебував у дуже важкому стані, оскільки грав після відвідування кладовища (був день народження моєї покійної мами). Через цей біль та постійні провокації затриманих, які кричали про "мову окупантів", я емоційно не втримався і мимоволі перейшов на мову, якою спілкуюся в побуті.
- Походження та середовище: Я сам із Харкова, зараз перебуваю в Полтаві. Багато моїх знайомих військових, які зараз у Покровську, спілкуються російською, тому в стані сильного стресу я підсвідомо обрав цю мову. Це не була неповага до правил, а наслідок емоційного виснаження.
- Скарга від третьої особи: Відео подано людиною, яка не була учасником ситуації, тому на ньому не зафіксовано повний контекст того, як мене провокували до початку запису.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/AmtLio3rUu8?si=oS3B8lSNiV1B6KHq
Форма подачі скарги:
Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
Особистий нікнейм / статичне ід: Yan Buzukov 15246
Контакт для швидкого зв'язку з Вами (Telegram, Discord): @Ispanec2134
Суть скарги:
Вітаю. Отримав покарання у вигляді Warn за скаргою №7528 через використання російської мови. Прошу переглянути рішення та змінити його на більш лояльне, враховуючи наступні обставини:
Я щиро перепрошую за порушення регламенту проекту. Це моє перше серйозне порушення, і я дуже хочу продовжувати службу в лавах поліції. Прошу адміністрацію виявити людяність та замінити Warn на Мут або Догану, враховуючи мою особисту ситуацію та те, що я намагаюся бути сумлінним гравцем.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/AmtLio3rUu8?si=2tAvOCgWBQ3dS6NK
Дата видачі покарання: 07.05.2026
Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
Особистий нікнейм / статичне ід: Yan Buzukov 15246
Контакт для швидкого зв'язку з Вами (Telegram, Discord): @Ispanec2134
Суть скарги:
Вітаю. Отримав покарання у вигляді Warn за скаргою №7528 через використання російської мови. Прошу переглянути рішення та змінити його на більш лояльне, враховуючи наступні обставини:
- Професійність дій: На відео чітко видно, що затримання за носіння маски було проведено мною повністю згідно з законом. Я діяв професійно, не порушуючи жодної ігрової логіки (RP). Моя помилка була лише в мові спілкування в емоційний момент.
- Особиста трагедія та емоційний стан: Того дня я був у дуже важкому стані, оскільки грав після відвідування кладовища (день народження моєї покійної мами). Біль від втрати разом із провокаціями затриманих, які кричали про "мову окупантів", призвели до емоційного виснаження.
- Фактор походження та середовища: Я сам із Харкова, зараз перебуваю в Полтаві. У моєму оточенні багато військових, які зараз перебувають у Покровську та на інших ділянках фронту. Багато з них у побуті та навіть у бою спілкуються російською, але при цьому вони є справжніми патріотами та захисниками України (1:13).Ще з часів АТО багато наших захисників (як бійці 93-ї бригади на відео з передової) спілкуються російською, але при цьому вони є справжніми патріотами, які захищають Україну зі зброєю в руках Навіть тоді, у найтемніші часи АТО та під час виходу з Іловайська, наші захисники часто розмовляли цією мовою, але це не заважало їм бути героями та патріотами України. Для мене мова в той момент була лише засобом комунікації в стресі, а не виявом неповаги до правил проекту.
- Скарга від третьої особи: Відео подано людиною, яка не була учасником ситуації, тому на ньому не зафіксовано повний контекст провокацій, які відбувалися до початку запису.
Я щиро перепрошую за порушення регламенту проекту. Це моє перше серйозне порушення, і я дуже хочу продовжувати службу в лавах поліції. Прошу адміністрацію виявити людяність та замінити Warn на Мут або Догану, враховуючи мою особисту ситуацію та те, що я намагаюся бути сумлінним гравцем.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/AmtLio3rUu8?si=2tAvOCgWBQ3dS6NK
Дата видачі покарання: 07.05.2026
Останнє редагування: