- 5 Чер 2025
- 22
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 13510 12685 2862
- Ваш нікнейм: Yamato Maverick
- Ваш статичний (незмінний) ID: 18716
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Disc: kisa7278
- Суть скарги: Групове ДБ, НОН РП драйв, неадекватність, дм Кар - Я прошу видати бан цим 3м особам, для часу щоб вони подумали над своєю поведінкою, компенсувати мені 50 000 за ремонт ( 40к ремонт + 10к евакуатор )
Як ви побачите, ми виконували сімейний контракт та нікого не чіпали, спілкувались в ДС за своє, та на момент порушення я взагалі записував ГС своїй гьорл френд в ріал лайфі.
Всі мати, та агресивні висловлювання сказані в діскорді не активуючи голосовий зв'язок, із питань які були сказані в грі це "На що ви це робите" і "На що ви себе так поводите" тільки трохи в агресивній формі, тому я вважаю це був не оск. Але якщо мій мут = бан 3м особам/друзям/банді які займаються полною діччю, навіть без фінансової вигоди, вони тупо ламають РП, а так як це РП проект, це дуже важливо
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=RG6dzm0J9uU
- Дата та таймкод порушення: 0:00 - 2:32 - ми тупо спілкувались про своє в діскорді і нікого не чіпали, і не провокували.
2:32 - перше ДБ, без якої на то причини, після чого отримали відповідне питання, у відповідь почув дитячим голосом "А"
2:56 - Друге ДБ
3:09 - поява друга і НОН рп їзда + ДБ (Видно для чого він там з'явився і яка в нього була ціль, бо далі він поїхав в сторону ЛС а не палєткі)
3:34 - Поки мене друг підіймав, ці "Діти" просто вкрали нашу тачку фамовску
3:53 - Люди які сіли в авто не з нашої сім'ї і я не міг відкинути тачку, бо вони були за кермом
4:06 - коли я дописував репорт, чутно перші постріли, як я розумію це по нашому авто
4:35 - трохи комментар який предсказав все
5:46 - показує що тачка вже доставлена на парковку сім'ї бо вони її розстріляли
ВАЖЛИВО: Я ще раз повторюсь, вони це зробили тупо раді забави, бо їм так захотілось, всі ці дії відбувались в 00:20 нижче додаю скрін о 00:23 - де авто зламане і треба визивати евакуатор