- 22 Кві 2026
- 1
- Нікнейм гравця
- Незнайомець
- Статичний ID гравця
- 29370
- Ваш нікнейм
- Bohdan_Stepanenko
- Ваш статичний ID
- 37736
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Discord: bodya_squeezer
- Суть скарги
- Ми з сім'єю виконували контракт на СТО. О 2:45, до нас під'їхав незнайомець, та відкрив вогонь без будь-яких на те причин, тобто ДМ. Таким чином, було вбито одного члена сім'ї. Я, виявивши загрозу своєму життю та моїй сім'ї, прийняв рішеня про самооборону, у результаті чого гравця #29370 було знешкоджено.
Після цього я з сім'єю далі повернувся до виконання контракту, але ненадовго. Адже за декілька хвилин, а саме о 2:53, цей самий гравець здійснив revenge kill.
Можливо, тут ще мав місце PG, адже порушник перед тим як почати напад, заїхав на територію СТО та побачив щонайменше чотирьох осіб, які виконували контракт.
Відеодоказ розділений на два відео, адже порушення було триваючим.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 19.04.2026, 2:45
Ми з сім'єю виконували контракт на СТО. О 2:45, до нас під'їхав незнайомець, та відкрив вогонь без будь-яких на те причин, тобто ДМ. Таким чином, було вбито одного члена сім'ї. Я, виявивши загрозу своєму життю та моїй сім'ї, прийняв рішеня про самооборону, у результаті чого нападника було знешкоджено.
Після цього я з сім'єю далі повернувся до виконання контракту, але ненадовго. Адже за декілька хвилин, а саме о 2:53, цей самий гравець здійснив revenge kill.
Можливо, тут ще мав місце PG, адже порушник перед тим як почати напад, заїхав на територію СТО та побачив щонайменше чотирьох осіб, які виконували контракт.