Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bohdan_Stepanenko

Новий гравець
22 Кві 2026
1
Нікнейм гравця
Незнайомець
Статичний ID гравця
29370
Ваш нікнейм
Bohdan_Stepanenko
Ваш статичний ID
37736
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord: bodya_squeezer
Суть скарги
Ми з сім'єю виконували контракт на СТО. О 2:45, до нас під'їхав незнайомець, та відкрив вогонь без будь-яких на те причин, тобто ДМ. Таким чином, було вбито одного члена сім'ї. Я, виявивши загрозу своєму життю та моїй сім'ї, прийняв рішеня про самооборону, у результаті чого гравця #29370 було знешкоджено.

Після цього я з сім'єю далі повернувся до виконання контракту, але ненадовго. Адже за декілька хвилин, а саме о 2:53, цей самий гравець здійснив revenge kill.

Можливо, тут ще мав місце PG, адже порушник перед тим як почати напад, заїхав на територію СТО та побачив щонайменше чотирьох осіб, які виконували контракт.

Відеодоказ розділений на два відео, адже порушення було триваючим.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
19.04.2026, 2:45
Ми з сім'єю виконували контракт на СТО. О 2:45, до нас під'їхав незнайомець, та відкрив вогонь без будь-яких на те причин, тобто ДМ. Таким чином, було вбито одного члена сім'ї. Я, виявивши загрозу своєму життю та моїй сім'ї, прийняв рішеня про самооборону, у результаті чого нападника було знешкоджено.

Після цього я з сім'єю далі повернувся до виконання контракту, але ненадовго. Адже за декілька хвилин, а саме о 2:53, цей самий гравець здійснив revenge kill.

Можливо, тут ще мав місце PG, адже порушник перед тим як почати напад, заїхав на територію СТО та побачив щонайменше чотирьох осіб, які виконували контракт.

Відеодоказ розділений на два відео, адже порушення було триваючим.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,665
Вітаю, Шановний гравець!
На розгляді!

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,665
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #29370 отримує покарання за порушення:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин
1.2 КК. Участь у заході можуть брати представники кримінальних фракцій та силових державних структур. | Demorgan 120-240 хв.
Уточнення: гравці без фракцій, але в сім'ях, брати учать не можуть.

Покарання: Demorgan - 390 хвилин.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі