- 23 Лют 2025
- 41
- Нікнейм гравця
- Невідомо
- Статичний ID гравця
- 23505
- Ваш нікнейм
- Ihor Fedot
- Ваш статичний ID
- 14457
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- FEDOT7777
- Суть скарги
- DM
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 01:47
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 23505
Ваш нікнейм: Ihor Fedot
Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): FEDOT7777
Суть скарги: Я прямував до свого автомобіля біля складських приміщень. Гравець зі статиком 23505 разом із групою інших осіб без жодної на те причини та без попереднього РП-діалогу почав стрільбу в моєму напрямку, що є грубим порушенням правил сервера (DM). Прошу притягнути гравця до відповідальності.
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/zsKEPXU5LgA
Дата та таймкод порушення: 11.04.2026. Початок стрільби та активна участь гравця 23505 зафіксовані на таймкоді [00:01:45]. Факт моєї смерті та присутність гравця поруч видно на [00:01:47].
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 23505
Ваш нікнейм: Ihor Fedot
Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): FEDOT7777
Суть скарги: Я прямував до свого автомобіля біля складських приміщень. Гравець зі статиком 23505 разом із групою інших осіб без жодної на те причини та без попереднього РП-діалогу почав стрільбу в моєму напрямку, що є грубим порушенням правил сервера (DM). Прошу притягнути гравця до відповідальності.
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/zsKEPXU5LgA
Дата та таймкод порушення: 11.04.2026. Початок стрільби та активна участь гравця 23505 зафіксовані на таймкоді [00:01:45]. Факт моєї смерті та присутність гравця поруч видно на [00:01:47].
Останнє редагування: