Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Reda

Новий гравець
15 Вер 2025
6
Нікнейм гравця
ID 318
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
picolabonita
Ваш статичний ID
20781
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
picolabonita
Суть скарги
Я стоял себе спокойно не кого не трогал подошел человек с ід 318 и статиком #29940 начал оскорблять меня и когда я захотел уехать он взял и убил а потом еще подьехал и начал говорить дальше оскорбления . И самое интересно что это не первый раз этот человек убил меня . Пожалуйста обратите внимания
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
13/02/2026
Я стоял себе спокойно не кого не трогал подошел человек с ід 318 и статиком #29940 начал оскорблять меня и когда я захотел уехать он взял и убил а потом еще подьехал и начал говорить дальше оскорбления . И самое интересно что это не первый раз этот человек убил меня . Пожалуйста обратите внимания

troeshkaii

Козак
19 Жов 2025
47
так ты в зз натворил делов, потом ездил по мне с пп стрелял и потом обрезал откат и выложил, ну ты и фрик )

Reda

Новий гравець
15 Вер 2025
6
Если твои слова правдивы — тогда давай, загрузи видео, которое подтверждает то, что ты говоришь, лжец.

troeshkaii

Козак
19 Жов 2025
47
что за драмы ты тут устроил, машин пистол с кого упал? откат зачем обрезал ?

Reda

Новий гравець
15 Вер 2025
6
Иди лечись, ты психически болен и лжёшь. Если у тебя есть доказательства — представь их. А сейчас пусть решение примут админы, они разберутся.

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
#29940 отримує покарання за порушення:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
5.2.
“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Покарання: Demorgan – 120 хвилин, Mute - 60 хвилин.

Приємної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі