Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

matveu

Новий гравець
4 Лют 2026
15
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
10824| 14457| 21339| 12913
Ваш нікнейм
Martin Shost
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
matvei073218`
Суть скарги
їхав сппокійнно і підїхав до гравця спитати чі підкинути і мене потом затулили
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
04.02.2026 тайм код початок 2;30
їхав сппокійнно і підїхав до гравця спитати чі підкинути і мене потом затулили

Roman Godfather

Козак
19 Кві 2025
8
По перше.. ти агресивно себе повів! По друге, ти накоїв лиха 5 зірок-злочинець! По 3 ти слухав кацапську музику, то знач дуже схоже шо ти не Українець який домога нашій країні в бородьбі с кацапами які творять лихоі слухають узьку музику тим автоматом монитизують гроші які ті тварі використувують проти нас ! 4 , перед тобою вибачились, 5 тебе реанімували і я лічно скинув гроші на ремонт твоей мусорки ( машини) . І 6 . Ти берега попутав.. свисни в колокол москаль!

Останнє редагування:

matveu

Новий гравець
4 Лют 2026
15
По перше.. ти агресивно себе повів! По друге, ти накоїв лиха 5 зірок-злочинець! По 3 ти слухав кацапську музику, то знач дуже схоже шо ти не Українець який домога нашій країні в бородьбі с кацапами які творять лихоі слухають узьку музику тим автоматом монитизують гроші які ті тварі використувують проти нас ! 4 , перед тобою вибачились, 5 тебе реанімували і я лічно скинув гроші на ремонт твоей мусорки ( машини) . І 6 . Ти берега попутав.. свисни в колокол москаль!
я не можу послухати музику по друге я доначу на зсу скинути скріни? якщо я не помиляюся це україньский виповнювач

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю шановний гравець!
На відкаті не видно хто перший почав вести вогонь по Вашому транспорту, далі просто як IC ситуація, в кінці Ви спровокували це.
Відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі