Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrr

Козак
8 Вер 2025
34
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
385
Ваш нікнейм
Andriy Lebiga
Ваш статичний ID
1470
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Скарга на гравця ID 385

Прошу адміністрацію звернути увагу на гру та поведінку гравця ID 385, оскільки його дії є грубим порушенням правил сервера та повністю ламають ігровий процес для інших гравців.
Ситуація наступна, Я їхав разом з іншим гравцем на СТO. Коли ми проїжджали поруч із гравцем ID 385, він без жодних причин відкрив стрілянину та вбив гравця, з яким я їхав. На жаль, момент самого вбивства не потрапив на відео, оскільки стрілянина була абсолютно неочікуваною, але на записі чітко видно, що гравець уже лежить на дорозі мертвий(синій круг групи), що підтверджує факт вбивства.
Після цього я під’їхав до гравця ID 385 з єдиною метою з’ясувати, з якої причини він стріляє та вбиває всіх підряд. Відео я увімкнув не одразу, бо не очікував подальшої агресії.
Однак на відео №1 чітко зафіксовано, як гравець ID 385 стріляє по моєму автомобілю, а потім по мені, після чого вбиває мене так, ніби це для нього абсолютно нормально.
На відео №2 добре чути та видно неадекватну поведінку гравця ID 385, його манеру спілкування, зневажливе ставлення до інших та повну відсутність будь-яких спроб грати за правилами. Складається враження, що він вважає себе “кращим за всіх” і думає, що йому дозволено абсолютно все на сервері.
Окремо хочу зауважити цей гравець грає ще з відкриття проєкту, і саме тому така поведінка виглядає ще більш неприпустимою. Досвідчений гравець має показувати приклад, а не влаштовувати безпричинні вбивства, провокації та токсичну гру.
Подібні гравці напряму шкодять серверу, відлякують нових та адекватних учасників і знецінюють роботу адміністрації. Якщо такі дії залишати без серйозного покарання, це створює відчуття повної безкарності та хаосу. Сервер — це не місце для самоствердження за рахунок інших.
Прошу провести об’єктивний розгляд, дати жорстку оцінку діям гравця ID 385 та застосувати відповідне суворе покарання, щоб подібні ситуації більше не повторювалися.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
26.12.25 22:14
-

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.
#385 отримує покарання за порушення:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

Покарання: Demorgan 120 хвилин.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі