- 11 Сер 2025
- 9
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 1307, 800
- Ваш нікнейм: Leopard Viego
- Ваш статичний (незмінний) ID: 23286
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS: Luman212
- Суть скарги:
- Весь початок казусу розпочався 09.11. Персонаж із #1307 заважала всім гравцям на 4 грибах збирати гриби та погрожувала з її сторони. Сьогодні це продовжилось — ми приїхали розібратися, що за діла, і вона викликала свого друга з #27941, який катався на Audi RS6. Він стверджував, що на ній можна їздити по 4 грибах, бо вона повнопривідна та «тягне фури в ІРЛ», хоча по факту це НРД.
Після цього у нас була вагома причина скинути його, і наш член сім’ї його вбив. Його відразу відправили за ДМ на 60хв, хоча на це були причини. Коли ми запитали адміністратора, чому він не відправив персонажа з #27941 за НРД, він сказав, що немає вагомих підтверджень, щоб так зробити.
Пізніше я приїхав на гриби на рапторі, щоб розібратися, і запитав стороннього гравця, який збирав гриби. Він сказав, що вона також його ДБшила. Потім я під’їхав до неї, і її знайомий з #800 скинув мене з Heavy Sniper’а. Після того, як я впав, вони пробили мені колеса, а вона поїхала топити мій раптор, що видно на фіксі.
Приблизно через годину-дві наш друг сказав, що вона далі заважає — б’є йому по колесах. Ми приїхали розібратися, мої знайомі скинули її поїхали по своїх справах. Її підняв адміністратор, невідомо який саме, хоча коли мене вбили, адміністратор Марія Ашалєть сказала, що адміністрація гравців не піднімає. Вона повинна була бачити, як подруга з #1307 топила мій раптор, але, як ви розумієте, ніхто не відреагував на моє звернення — це видно у відкаті.
Пізніше ми ще раз вбили її, щоб зрозуміти, який саме адміністратор допомагає їй. Хлопці просто били ногами, і адміністратор Едвар Мерсі відправив їх двох за ДМ: одного на 60 хвилин, іншого на 30. Я вважаю це абсурдом, коли персонажі з #1307, #800, #27941 роблять, що бажають, заважають іншим гравцям, котрі не можуть за себе постояти, а коли приїжджають інші, щоб розібратися, — адміністрація допомагає саме їм. - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/GPLu5zjQ2zE | https://youtu.be/O2-iWY5ezKY
- Дата та таймкод порушення: приблизно 10.11 17.40