Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №4110 Дм + вкрав фуру та втопив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim Yavnyi

Мл.Адміністратор
31 Лип 2025
61
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: невідомо
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 14365
  3. Ваш нікнейм: Vlad Yavor
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:25129
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): vadimkaa
  6. Суть скарги:я їхав в мене врізалась ця особа після чого почала мене переслідувати та стріляти по мені в ході цих дій я встиг написати репорт щоб спекали адміністратор почав працювати проте з його відповіді не бачив як саме мене вбивали проте після того як мене вбили ця людина ще сказала забороненне слово а саме "Виблюдок" це я впевнений адміністратор почув проте не прийняв ніякого рішення я воскрес поїхав забрав фуру з парковки товару не було і через цю особу я втратив +-500к
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тут
  8. Дата та таймкод порушення:07,10,2025 таймкоди 0:19 врізався в мене та почав переслідувати 0:33 пролунали перші вистріли в мою сторону і я написав репорт 1:01 дм проте я встиг відїхати 1:26 вбив мене 1;34 він сказав заборонене слово 1:51 видно репорт коли адмін почав працювати 2:17 адмін підтвердив що бачив як вбили може не встиг спекати раньше ок но забороненен слово чув

Oleksii Bezsonov

Шампур занят
9 Жов 2024
321
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
У даній ситуації ви спричинили зіткнення з автомобілем іншого гравця, після чого, не зупинившись і не з’ясувавши обставини, поїхали далі. Саме це й стало причиною, через яку інший гравець відкрив по вас вогонь. Щодо образи, висловлювання було зроблено в межах RP-процесу.

Розглянуто!

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, перерозглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Гравець #14365 отримує наступне покараня:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90 хвилин

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 30 хвилин

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. |
Mute 30 хвилин

Перерозглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі