Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №349 | Я Mancgester Citi 10489 | На Illya Khoffmans 9950 Dm

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleja Deklorens

Козак
3 Січ 2025
17
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Illya Khoffmans
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:9950
  3. Ваш нікнейм:Mancgester Citi
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:10489
  5. Суть скарги:Гравець Illya Khoffmans 9950 Обманув що якщо я йому покажу кросівки які в магазині стоять 25к він мені адсть 1кк я приїхав показав він сказав ок це не вони а потом сказав це вони і заблокав у мене є докази де він сказав шо дасть і підтвердив я всім кажу щоб меньше общались бо заскаме і він тепер всігда мене дмить Докази Нижче
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/m7S8V6wVTDE?si=7lCZinYba2D_cR3f
  7. Дата та таймкод порушення:04.01.24 начав стріляти 0:53 потім я начав тікати і 0:57 щераз питався 1:49 питався убити я його вдарив і він упав і не встав це була самооборона

Останнє редагування:

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю
розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #9950 отримує покарання :
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. - jail - 30
4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Mute 15

Гравець #10489 отримує покарання :
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. - jail - 30
4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Mute 15

4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. Mute 30

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі