- 8 Тра 2025
- 15
1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #2079
3. Ваш нікнейм: John Nightmare
4. Ваш статичний (незмінний) ID: #13331
5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord #7376
6. Суть скарги: Я собі їхав нікого нечіпав і тут спитали щось але я непочув і вирішив вийти перепитати і получив ножа в живіт. Друге відео він питає про якусь сумму грошей, нащо воно йому? Я думаю що для такої людини треба якесь більш відповідальне покарання.
7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
8.
youtu.be
9.
youtu.be
10. Дата та таймкод порушення: 30,072025 22:55
Тайм код першого відеа 2:42
Друге відео без порушень але він питав скільки я потіряв грошей от просто виклав і друге відео
2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #2079
3. Ваш нікнейм: John Nightmare
4. Ваш статичний (незмінний) ID: #13331
5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord #7376
6. Суть скарги: Я собі їхав нікого нечіпав і тут спитали щось але я непочув і вирішив вийти перепитати і получив ножа в живіт. Друге відео він питає про якусь сумму грошей, нащо воно йому? Я думаю що для такої людини треба якесь більш відповідальне покарання.
7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
8.
RАGЕ Multiplауеr 2025 07 30 21 36 11 Trim
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
RАGЕ Multiplауеr 2025 07 30 22 56 37 Trim 1
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Тайм код першого відеа 2:42
Друге відео без порушень але він питав скільки я потіряв грошей от просто виклав і друге відео
Останнє редагування: