Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №2034 | Non Rp Пограбування + Дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rita

Козак
18 Лис 2025
39
Нікнейм гравця
Незйомець
Статичний ID гравця
32897
Ваш статичний ID
28262
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
margarita036146
Суть скарги
Приїхала на м'ясокомбінат переробляти м'ясо,після закінчення переробки бігла на вихід,а там мене зупинив незнайомець сказав що це пограбування,я підняла руки,а він сказав щоб я йому перекинула гроші,після того підбіг друг хотів його вдарити але по випадковості вдарив мене,проти цього нічого немаю,після того незнайомець відкрив по мені вогонь без будь якої причини
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
13.02.2026 12:16-12:18
Нон рп пограбування+Дм

9 Жов 2024
130
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #32897 отримує покарання по причині:

2.5. Заборонено вимагати від жертви передачу нерухомості, транспорту, грошей з банківського рахунку, одягу чи інших предметів | Demorgan 30-60 хвилин.

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.

1.1. Кожен член кримінальної організації зобов'язаний дотримуватись дрес-коду своєї організації прийчмаючи участь в кримінальних діях, а також на всіх заходах (включаючи функціональні). | Demorgan 15-60 хвилин.

Покарання: Demorgan 105 хвилин.

Гравець #28262 отримує покарання по причині:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Покарання: Mute 30 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі