- 10 Гру 2024
- 5
- Нікнейм гравця
- Vitalii Katana
- Статичний ID гравця
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- serjarfan (Discord)
- Суть скарги
- Їхав з точки завантаження - гравці прострелили мені колесо без жодних причин (5.4 Загальних правил серверу - DM Car). Коли я повернувся назад, щоб глянути їхні статіки (прошу не розглядати це як PG, оскільки жодного спротиву я не робив) мене пограбували, але забули про фразу, з якої повинно починатись будь-яке пограбування - "Зупиніться чи вийдіть з авто - це пограбування" - 2.1 Правил пограбувань і викрадень. Гравець не сховав зброю при обшуку, але жодних правил, які б цього вимагали, я не знайшов.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 01:40 01.01.2025
Їхав з точки завантаження - гравці прострелили мені колесо без жодних причин (5.4 Загальних правил серверу - DM Car). Коли я повернувся назад, щоб глянути їхні статіки (прошу не розглядати це як PG, оскільки жодного спротиву я не робив) мене пограбували, але забули про фразу, з якої повинно починатись будь-яке пограбування - "Зупиніться чи вийдіть з авто - це пограбування" - 2.1 Правил пограбувань і викрадень. Гравець не сховав зброю при обшуку, але жодних правил, які б цього вимагали, я не знайшов.