Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 385
Ваш нікнейм: Gennadiy Toretto
Ваш статичний (незмінний) ID: 9416
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS: gennadiy
Суть скарги: ми з колегами по фракції їхали по трасі м2. Попереду зупинилось авто, вийшло двоє баласів (ми так припускаємо) та відкрили по нас вогонь без причини. Я вирішив, що мертвим друзям не допомогти вже, тому почав тікати. Мене догнали ті ж нелюди, та розтулили. Після чого один з них підбіг до мене, та почав висказувати своє життєве незадоволення. Відео додаю.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. Покарання: Demorgan – 30 хвилин.
#9416 отримує покарання за порушення:
4.15.Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). Покарання: Mute 15 хвилин.
Приємної гри
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)