Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №1176 Cassius Maccalister | Бан + прохання зменшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denys Marcello

Козак
8 Чер 2025
27
  1. Нікнейм адміністратора: Cassius Maccalister
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Denys Marcello 19309
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): den4ik6726
  4. Суть скарги: Рахую що администратор Cassius Maccalister предвзято та неправомірно видав бан на 3дні по скарзі № 1176, оскільки гравець, Kai Castro ID 4378, який подав цю жалобу, мінімум тричі порушив правила серверу. А саме, двічі використав уязмистіть серверу, скіпнувши анімку за допомогою планшету ( його збили на авто, в момент падіння гравець бере в руки планшет і прибирає, тим самим скорочує час падіння та підйому персонажа), це чотко видно на відео 1 ( відео з жалоби №1176 ) яке він залив. 1й раз тайм код з 01:17, після чого цей гравець порушив стадії використання сили, асама відкрив вогонь. 2й раз використання уязвимості серверу на тому ж відео тайм-код з 02:27 ( так само скіпнув анімку за рахунок використання планшету) після чого людина знову порушила правила викорстання сили. Далі порушення зі сторнои гравця у вигляді перевищення службових повноважень, оскільки пробивання авто по держ. номерах відноситься до Дорожнього кодексу, який в праві виконувати поліцейські, але не як не агенти FIB. По факту гравець повинен був виклати патруль LSPD, чого він не зробив. Тим самим дії гравеця, Kai Castro ID 4378, вже підпадають під НОНРП. Так само в тому ж відео, після того як я йому зв'язав руки, гравець в голосовий чат видав оос інформацію, чим знову порушив рп ( відео 1 там-код з 04:19), після чого знов він знову видав оос інвормацію в голосовий іс чат без попередження про перехід на оос ( тай код відео з 04:39) І в додаток цей гравець знов виконав НОРП дії, вдягнувши наручники на вже вбитого гравця ( відео 1 тайм-код з 05:38).
    А також прошу звернути увагу на блекворки на руках, що заборонено для гравців держ.організаціях, що також є порушенням у вигрляді нонрп фіб.
    Я не знаю яким чином адміністратор Cassius Maccalister це пропустив, чи свідомо на ці порушення закрив очі.
    Я освідомлюю і признаю порушення зі своєї сторони, та оскільки раніше за мною не помічено серьйозних правопорушень, і беручи до уваги кількість порушень за 6хв. зі сторони гравця Kai Castro ID 4378, змінити міру мого покарання, а саме бан на 3 дні, на більш лояльне у вигляді деморгана від 90 до 120 хв.
    В майбутньому обіцяю, що з моєї сторони таких порушень не буде.
    Сподіваюсь на лояльність і розуміння старшої адмістрації.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgpile.com/p/CqsE0ih
  6. Дата видачі покарання: 30.08.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень регламенту з боку адміністратора не виявлено.
Головний куратор State перевірить фракцію на факт порушень ПДО, етичним кодексом займається фракція Government

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі