Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №10 Ihor Ronsky | Розглядання скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Leon Muerte

Козак
11 Гру 2024
13

1. Нікнейм адміністратора: Ihor Ronsky
Особистий нікнейм / статичне ід: Leon Muerte | 2605
Суть скарги:
Цей адміністратор розглянув РП скаргу у бік старшого складу фракції Шериф Департаменту. При цьому будучи ООС персонажем ще й видає РП покарання без будь-яких РП ситуацій. Судів тощо через що подібний персонаж, а точніше офіцер поліції може отримати таке покарання. На мій погляд це повний абсурд. По-перше таке повинен розглядати куратор фракцій, але в даному випадку швидше за все відбулася рокіровочка і розглядав її інший куратор. Розглянувши скаргу і подивившись відео де чудово видно РП ситуацію(Не всю, а тільки середину процесуальних дій і стадію ареста), з якою можна звертатися до суду з позовом або в прокуратуру зі скаргою на неправомірні дії співробітника департаменту, що відразу заведе цілу РП ситуацію у кількох гравців і викличе багато інтересів. Якщо дивитися об'єктивно те єдине за що може покарати адміністратор у цій ситуації, то це за відігравання у свій бік. В іншому випадку все перераховане гравцем і те, що відбувається на відео, є РП процесом. Але це все пішло до кота під хвіст і адміністратор просто вирішив видати від себе покарання РП як ООС персонаж якого взагалі немає в РП процесі.

Ми хочемо розвивати на сервері РП, навіть при тому що йому невелика кількість часу. Я думаю, що в подібні ситуації повинні проходити інакше. Я сподіваюся, цю скаргу адекватно розгляне ГА чи ЗГА і дадуть мені пояснення щодо подібного вчинку адміністратора. Якщо я десь не так висловився і не правильно подивився на ситуацію, само собою попрошу адміністратора Ігоря Ронського поставитися до цього без негативу та спокійно дивитися на цю ситуацію. Я лише намагаюся підтримати РП на сервері.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/aeY9Hho, https://www.youtube.com/watch?v=ULJ6UuZeXa8 (видео по котрому видали покарання за РП ситуацію)

Дата походження: 24.12.2024

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю Вас.
Ваше звернення на розгляді.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Розглянувши Ваше звернення, виношу своє рішення:
Дії поліцейського в даній RP ситуації мають певні порушення, але розглядатись ці порушення повинні були б прокуратурою, не адміністрацією.
З адміністратором буде проведена бесіда.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі