Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jonh_Kenley

Новий гравець
15 Кві 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 12243
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 12243
  3. Ваш нікнейм: John_Kinley
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 16960
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fantik1298
  6. Суть скарги: Збирав гриби, замітив золотий гриб — побіг. Без всяких розборів тощо — вбив мене. Аргумент у нього такий: "Я тут 5 хвилин стояв, хулі ти прибіг?" Вони вбили мене і ще одного гравця. Порушників було двоє, але на відео його не видно. Також додам, що в мене взагалі не було вогнепальної зброї, тож я не становив жодної загрози.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://imgur.com/a/iF0S8SC
  8. Дата та таймкод порушення: 14 секунд відео тайм код не потрібен

Luxury

Козак
20 Січ 2025
19
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 12243
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 12243
  3. Ваш нікнейм: John_Kinley
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 16960
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fantik1298
  6. Суть скарги: Збирав гриби, замітив золотий гриб — побіг. Без всяких розборів тощо — вбив мене. Аргумент у нього такий: "Я тут 5 хвилин стояв, хулі ти прибіг?" Вони вбили мене і ще одного гравця. Порушників було двоє, але на відео його не видно. Також додам, що в мене взагалі не було вогнепальної зброї, тож я не становив жодної загрози.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://imgur.com/a/iF0S8SC
  8. Дата та таймкод порушення: 14 секунд відео тайм код не потрібен
чого не засняв як мене назвав «русаком та сепаром та далі не буду казати бо відлетиш» для себе обрізав хитрий 😂

Jonh_Kenley

Новий гравець
15 Кві 2025
5
чого не засняв як мене назвав «русаком та сепаром та далі не буду казати бо відлетиш» для себе обрізав хитрий 😂
Так, я справді написав "бо ти і є русаком, виховали тебе на болотах" — це була емоційна реакція на провокації, коли мене без причини вбили і ще звинуватили у вигаданих образах. Я розумію, що це некоректно, і не виправдовую себе — просто вибухнув після того, як побачив, як людина спочатку вбиває без RP-причини, а потім намагається ще й перекинути провину на мене.

Але факт залишається фактом — це був явний ДМ. Якщо тебе щось образило в грі — для цього є скарги, а не кулі.

Marik

❝𝙇𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙𝙖 𝘼𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣❝
Адміністратор
17 Гру 2024
1,064
Вас вітає Адміністратор Marik Ward

Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт

На вашому відкаті не видно повністю ситуацію яка була можливо ви провокували гравця або образили гравця через це він вас вбив як що у вас є повний відкат де видно повну ситуацію закиньте нову скаргу гарного вечора!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі