Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304

Головний адміністратор знову не читає про що взагалі написано у скарзі. Пробачаємо

В правилах написано "4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів."

І ті тіпи зі скарги, і я, всі розмовляли в войс, що за дефолтом IC, де всі за замовчанням ПЕРСОНАЖІ, а не ГРАВЦІ. Коли я розмовляю в войс, це рп момент, я звертаюсь не до гравців, а до їх персонажів, яких вони відіграють. Образа гравців має вважатися тільки в ООС розмові, бо образа персонажів не заборонена і не має буть заборонена з рп логіки. Войс розмова вважається ООС, лиш якщо люди це заздалегіть погодили між собою. ООС образою в войс можуть вважатися вказівки на ріал лайф недоліки по типу "картавий" і тд.
До чого карати за образи гравців, якщо в IC розмові це образи персонажа?

Я хз, ви ваще рп сервер чи ні? Уточнюю, бо дивно що я маю вам це пояснювати. Ви скажіть вже що немає і не планується ніякого рп то я припиню писати

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
А кстаті, Нокс, ви як взагалі?

"з самого початку відео не зафіксовано жодних образливих висловлювань у вашу адресу, натомість саме ви спровокували інших гравців, що згідно з правилом 5.2 дало їм вагому IC-причину відкрити по вам вогонь."

Тобто якась образа НА ПАРКОВЦІ В ЦЕНТРІ МІСТА, по рп логічно щоб мафіозі в 3+ людей без масок почали відкривати вогонь? Будь-де це було б вже розслідування і рейд на їх маєток, не смішіть мене будь ласка.

Я вам розкрию геніальний сценарій, який в реаліях цього сервера не реалізуєм саме через ваше потурання. вони могли б вислідити мене не в грін зоні, вивести і ЦКшнути, так, але не стріляти в центрі міста в зз, бо це розрушає їх прикриття як мафії.

Я в шоці з вас ,як завжди.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
1. Не бачу в відео ніякого порушення від гравців, тобто на вашу думку слова "В тебе рука та нога чорна, в солярій згоріла" це є образою або приниженням?
2. Після даних слів ваша знайома одразу почала хамити гравцям, бачимо зразу що першими хто почав конфлік це не є хлопці які до вас підійшли.
3. Ви в свою чергу почали ображати гравців вже переходячи на особисті і використовувати слова як "Г*мна поїжте", "Д**ни". Що знову підтвердується те що конфлікт почали ви.
4. Знову повторюсь що адміністратор розгялнув скаргу вірно і порушення отримали всі гравці які були причетні до даної ситуації.

А тепер від себе хочу додати що ви неодноразово починаєте конфлікт і після цього самі створюєте скаргу на форумі на гравців, і ви завжди не згідні з рішенням адміністратора, а потім рішенням ЗГА після скарги. Я б запропонував вам бути не такою інпульсивною по відношенню до інших гравців і може і порушувати на вас будуть менше.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі