Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено сан ран, нерозуміння правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм адміністратора
санран
Ваш статичний ID
17275
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
3
Посилання на докази
https://youtu.be/mtlVSedpIRU?list=RDmtlVSedpIRU
Яке покарання оскаржуєте
мут який вже пройшов
в рамках цієї ситуації

https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/20303-оос-образи-дб-дм.23362/#post-72341

сан ран видав мойому персонажу мут за образи
1780390966639.png

я намагалась людині пояснити, що правило не було порушено мною, і до останнього не хотіла створювати скаргу, але він впевнений що видавати покарання через "сумніви" а не факти порушення - це нормально.

1780391119718.png

1780391149233.png

1780391190407.png

1780391203939.png

дивлячись на те що іншому гравцю по цій ситуації адмін видав "образи+мг" думаю що це залишки старого нерозуміння правила про образи. тому що МГ це не просто почати говорити по ООС, мг це коли люди використовують інфу з ООС якої їх персонаж не має знати в рп, наприклад їхати кудись по карті, бо тобі так в діскорді сказали - для цього є рація і мобілка, або говорити на людей в червоному одягу - бладси, знаючи цей факт лиш по ООС.
але на ЮГ мг називають коли люди просто виходять з ролі і починають спілкуватися без рп, але це є порушенням правила якого у нас немає (перехід на ООС без погодження іншого гравці) або ж просто НРП поведінка.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Ситуація спірна, оскільки він ображав також вашого персонажа, а не вас особисто. Але з другого боку й такі образи не є принятними для RP. Відповідати на порушення взаємними образами не потрібно. Навіть якщо в правилах немає чітких меж для образ, гра має бути комфортною, а спілкування культурним. Наступного разу не реагуйте на провокації, а просто пишіть у репорт. Вам буде нараховано компенсацію.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі