Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено пропозиція для EMS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Fedyk

Козак
26 Бер 2025
20
Доброго часу доби я би хотів придложити покращити роботу фракції EMS а саме добавити можливість витягувати постражлализ громадян із автомобіля так як часто приходиться іздити на виклики ранімувати людей які загинули також буває що людина потрапила в ДТП і втратила свідомість сидячи за кермом сваого автомобіля і приходить виклик співробітники приїжджають на місце дтп і бачуть постраждала людина сидитьв автомобілю за кермом і таким чинимо не можливо ранімувати та привести до чуття постраждалу особу тому що натискаючи клавіці F або Н сідає на пасажирське місце і це ніяк не впливає на самого постраждалого ранімувати чи привести до чуття в автомобілю не можливо.Тому пошу розлґнути і добавити працівникам лікарні можливіть витягувати постраждалу особу із автомобіля для надання першої невідкладної допомоги для того щоб привести постраждалого до чуття ( відео ) у даному відео видно на міні карті червоне серце що ознічає виклик від постраждалої особи тому ч приїхав на місце та почав пробувати витягнути але мені це не вдавалося так як натискаючм клавіші F та H сідіє на пасажирскі місця тому звертався в репорт до адмівністрації для допомоги але так як адміністрації не були вільні в даний момен не допомогла мені і через деякий час пропалалюдина вх мвсця дтп
Дякую за увагу і буду дуже вдячний вам якщо прочитаєте та добавите таку можливіть лікарям
з повагою да вас

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Дякуємо за вашу пропозицію, візьмемо до уваги для майбутніх оновлень.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі