Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено питання перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jmih

Козак
25 Лют 2025
48
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 11042 Costil Gipsovich
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):_galava._
  4. Суть скарги: я отримав блокування начебто за стрімснайп якого я не робив прошу надати докази.
    https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/Питання-Апеляція.4909/
    я подав апеляцію де ви написало що бан виданий на 15 діб за стрімснайп прохання надати уривок зі стріму а не з відкату.на форумі скарг за стрімснайп за себе я не знайшов проте блокування акаунтує.
    с приводу до тих порушеннь "Вітаю. Ви отримали покарання за стрімснайп, дм в зз"
    "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 30-120 хвилин / WARN
    7.2. Стрім снайпінг заборонений. | Demorgan 30-60 хвилин.
    я так розумію що ви зробили знов винятки але в правелах але кожне порушення не може бути винятком.зазначено що
    1.3. Всі гравці мають право на справедливе і рівне ставлення, незалежно від їхнього статусу на сервері чи інших чинників.
    але за минулі порушення я отримав покарання у вигляді деморгана бана варна.
    то чому я маю отримувати ще бан .
    ви зараз напишете що 3.12. Адміністрація не зобов’язана надавати докази та видає покарання лише за наявності порушення.
    якщо ви робите виключення проти мене то зробіть на зустріч і надайте доказ та перероздивіться скаргу.
    Зприводу Враховуючи систематичні порушення на Вашому акаунті бан було видано на 15 наголошую ще раз порушення які я вчинив я отримував покарання то чому я отримую з верху кешбек у вигляді бану ???

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  6. Дата видачі покарання:-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви вірно зазначили, існує пункт правил 3.12. Також існує правио 1.6 ЗП, керуючись котрим термін покарання Вам було збільшено. Ви систематично порушуєте правила проєкту і покарання зовсім ніяк не впливають на Вашу поведінку. Майте повагу до інших граців проєкту і до самого проєкту, робіть висновки та не повторюйте порушення. Перерозгляд можливий в п'ятницю. Створіть звернення у розділі "Розблокування акаунту" не раніше ніж 18 числа, вказавши в ній додатково посилання на цю тему. Головний адміністратор розгляне його. та сповістить про своє рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі