- 11 Гру 2024
- 45
- Нікнейм адміністратора:Mariia Gromova
- Особистий нікнейм / статичне ід:Luci Hikka 1062
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):luciano123333
- Суть скарги:
- хочу подати оскарження щодо виданого мені покарання за пунктом: «Заборонено будь-які деструктивні дії щодо проєкту, зокрема неконструктивну критику, заклики покинути проєкт, спроби завдати шкоди чи перешкоджати розвитку проєкту, а також відштовхування інших користувачів від придбання послуг під час гри».
По-перше, хочу зазначити, що мої слова/дії не мали на меті завдати шкоди проєкту чи підривати його розвиток. Те, що було сказано/зроблено, сталося у стані емоцій, без чіткої усвідомленої спроби когось відштовхнути чи закликати до негативних дій. Я розумію, що мої висловлювання могли виглядати некоректно або образливо, але вони не були спрямовані на підрив авторитету чи розвитку серверу.
По-друге, я готовий надалі утримуватися від подібних висловлювань, уникати неконструктивної критики та в разі потреби висловлювати зауваження у коректній і поважній формі, через доступні офіційні канали.
Прошу врахувати мою позицію та дати мені шанс виправитися. Обіцяю, що подібне більше не повториться. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання:15.8.2025