Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто оскарження варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

NoFeaR

Козак
6 Кві 2026
20
Нікнейм адміністратора
Milana Moore
Ваш статичний ID
37434
Звʼязок з Вами
_nofear4ever_
Детальний опис скарги/ситуації
Злолвив баг на оружиє , його по факту в слоті не було а візуально було за спиною , мене запакував мент , я йому все пояснив , він проігнорував всі мої прохання і адміністратор туди ж , я лівнув від рп якого і не мало буть із-за того шо разрабам всеодно на баги , нічо нового. Попросив знять на ручники для того шоб зафіксувать даний баг і цього не дали зробить. При перезаході оружиє пропало ізза спини і не появилось , бо його і не було в бистрих слотах.
Посилання на докази
https://youtu.be/TqaxRPmQ3xk
Яке покарання оскаржуєте
5.10 WARN
Злолвив баг на оружиє , його по факту в слоті не було а візуально було за спиною , мене запакував мент , я йому все пояснив , він проігнорував всі мої прохання і адміністратор туди ж , я лівнув від рп якого і не мало буть із-за того шо разрабам всеодно на баги , нічо нового. Попросив знять на ручники для того шоб зафіксувать даний баг і цього не дали зробить. При перезаході оружиє пропало ізза спини і не появилось , бо його і не було в бистрих слотах.

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Якщо навіть у вас був візуальний баг, це давало привід ПД вас затримати і видати розшук по статті, так як вони по РП не знають, що таке баг. Ви не могли виходити під час цієї ситуації. Будь-яка ситуація в грі це RP. За дії адміністратора в тікеті і допомогу під час цих дій, адміністратор отримає дисциплінарне стягнення.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі