Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено не було оск я просто сказав

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dendenisko

Козак
22 Сер 2025
38
Нікнейм адміністратора
Edward
Ваш статичний ID
23038
Звʼязок з Вами
@Dendenisko (дс)
Детальний опис скарги/ситуації
дивіться я хотів допомогти людині з сімї дотовхать машину в сто бо вона новичок і грошей у неї багато не було штовхаю підїжає чувак і штовхає потіи відїжає і пише репорт і підїжає пробиває колесо і уєжає потім мене садять в деморган пишу в тікет за шо мене посадили? потім він каже нрд я кажу що якщо я штовхаю машину це дм кар ми починаєм спорити і я кажу ну **************************** я не сказав це в сторону адміністратора і він мені дає мут а потім хард бан на 14 днів і не пише перевидача я хочу сказати шо я не казав це в сторону адміністратора бо якби я це сказав в його сторону яб сказав це по іншому прошу мене розбанить бо у мене є фама яка можить злитіть бо вона на мало оплачена
Посилання на докази
Хардбан 14 днів
Яке покарання оскаржуєте
Хардбан 14 днів
више

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор надав докази, стосовно цього.
Ваше покарання можна розраховувати як і ДМ Кар, так і НРД, стосовно того що вам було видано покарання 3.6.
ви не дуже гарно спілкувались в тікеті, адміністратор видав вам мут, але ви продовжили писати всякі негідні речі, за що і отримали бан, це уже ваше не перше покарання за 3.6., тому блокування знято не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі