Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено некомпетентність з боку адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Deep Hikka

ⓘ Не порушуйте
17 Жов 2025
96
Нікнейм адміністратора
myrddin emrys
Ваш статичний ID
1639
Звʼязок з Вами
nuvmen
Детальний опис скарги/ситуації
Стояли біля лспдшників, коп попросив вийти з тачки і зняти маску, йому багато разів відмовили, після чого я йому сказав !ди Haxuй, адмін відкинув за образу гравців, це по перше не образа, це прохання, по друге якщо і ви подумаєте шо вона є "хоча її нема" в той момент було рп і тим самим йому відмовили в тому щоб вийти з авто, навіть в правилі написано:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації[, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Попрошу компенсацію!

Це не мене просили вийти з авто

Після чого я попросив зайти в дс по'яснити, він сказав давайте тут або тікет закрию, я написав в мене мут написав давайте в дс і він закрив тікет
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/n8d5rpv
Яке покарання оскаржуєте
Myt
фрм.jpg

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши докази Адміністратора, хочу зазначити наступне:

Спираючись на : 4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації[, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

В ситуації Ви дійсно кажете образливі слова і не вказуєте на конкретного персонажа або на дії стосовно ситуації.
В скарзі відмовлено.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі