Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто неадекватніе обиді от едварда мерси

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: едвард мерси
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
    1. Суть скарги:

администратор каждій раз когда берет мои тикеті рассматривает их некоректно и не вижу вообще никакого смісла с ним общатьсЯ. явній пример єтот тикет, где он сходу отвечает вопросом на вопрос, когда тикет можно біло закріть 1 словом - да или нет. не захотев тратить свое время на человека без отсутствия навіков вести диалог, я закріла тикет попросив не брать мой следующий тикет. он відает мут 120 мин по 3.6 . обиженка + неадекватное наказание. неуважение біло не к администрации, а лично к єдварду, от которого 0 пользі в решении моих вопросов в репорт.

да и неуважения не біло, я даже на ві с ним общалась, тошо помню что он обиженка и на другие репорті мои так же реагировал.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):

5. Дата видачі покарання:

1763394419942.png

а еще что єто такое? зачем он вообще ко мне в личку щимится? зачем пишет угрозі? покарання жорстокіше за те що я не хочу з ним спілкуватись? нашо мені з такими неадекватними адмінами спілкуватись що написує мені успіхів в житті? громов їх так вчить спілкуватись ображено?

за скриншот єтого сообщения и коммент "гений сарказма" мне еще и мут дали https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/мут-в-дискорде.13818/ они зачем вообще нужні модері, чтобі критику тереть?

Останнє редагування:

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1763387714290.png
пример ответа на такой же тикет здорового человека а не курильщика

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі