Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто заміна модельок авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tommy West

Leader West Coast
28 Гру 2024
42
Доброго вечора шановна адміністрація.
Хотів би висловити свою думку та запропонувати зміни щодо автопарку на сервері.

Я помітив, що на сервер було додано багато автомобілів із самої GTA V. У принципі, це нормальна практика, і я не маю нічого проти самих цих авто. Але мене бентежить те, що серед них багато машин, які є "копіями" реальних моделей, але в стилі GTA. Проблема в тому, що вони виглядають не так якісно, як могли б, і портять сприйняття гри, особливо коли поруч є авто з реального життя.

Моя пропозиція – замінити такі автомобілі на справжні модельки реальних машин, та залишити машини з самої GTA V, які не похожі на популярні машини з реального життя. Це покращить візуальну складову, зробить автопарк більш привабливим та реалістичним. Також гравці, які люблять автотему, будуть набагато більше задоволені якістю машин, їхньою деталізацією та інтер’єрами.

Ця думка досить обєктивна, якщо деякі гравці хочуть залишити все як є зараз, можемо організувати опитування на форумі.

Сподіваюся, що ця ідея знайде підтримку серед гравців та адміністрації. Готовий обговорити це детальніше!

Дякую за увагу! 🚗💨

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Автомобілі які були додані з дефолтної GTA5 лишаться на сервер так як їх ціна значно дешевше за їх оригінал якій додаємо ми. Швидкість в них також значно менша тому нові гравці мають змогу купити авто дешевше а потім заробити і купити вже наші моделі авто.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі