- 15 Гру 2024
- 13
- Нікнейм адміністратора: ГА
- Особистий нікнейм / статичне ід: Viktor Darniga 1503
- Суть скарги: забанили за дюп. Кріс ми з вами переписувались в тг ви мені сказали якщо я розкажу дюп то акаунт буде розблоковано ( 1 фото) ми з другом вам розказали дюп ви сказали якщо сказали правду то ок провірим напишим я ждав і тут ви пишеште що акаунт не буде розблоковано тому що щей пробував купити валюту і зразу блокуєте в тг цього смислу я не зрозумів ( 2 фото )
Далі я написав вам з другого акаунту що я не купував вірти після того разу ви написали повідомленя і опять в блок.. (3 фото ) так ви питали в дс за валюту я вам казав ще аж за той раз ви мене не так зрозуміли і я вам розказав на 2 день дюпу не таке і сильне приховуваня можете глянути я не купував вірти тим паче десь місяць не грав як я міг купити вірти ? і ще не розумію для чого блокати в тг ? на 1 фото є ваша обіцянка що акаунт буде розблоковано так що дотримуйтесь будь ласка своїх слів я вам довірився розказав всю правду а ви поступили не правильно так що прошу переконатись що я не купував вірти і розбанити акаунт як і обіцяли. ( і тоді я може вам розкажу ще 1 дюп ну не факт чи він працює було давненько) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео : 1фото
2 фото3фото
- Дата видачі покарання: 21.02.2025